Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Daha kurmadım hocam. Dün işlerim çıktı vuramadım kırbacı :( Bugün akşam gibi kurarım bir yerden telefon bekliyorum :D Nasıl güzel mi stabil mi?
Hocam Ben daha önce de uzun süre kullandım, gayet iyi, güzel.. Vurun kırbacı, beklemeyin :D tabii telefon geldikten sonra (: kırbacı vurayım derken yemeyin :)

Pri-SoNeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Merhaba değerli forum üyeleri,
Benim telefonumda şöyle bir sorun var. Telefonu hep şarj seviyesi %20-25 arasında iken telefonu genelde KAPALI olarak şarja takıyorum. Tam şarj ediyorum. Şarjdan çıkardıktan sonra 2-3 saat içerisinde telefonu kullanmasam bile, boşta olmasına rağmen şarj seviyesi %94 veya 95'e düşmüş oluyor. Pil kullanım istatistiklerine baktığımda Ekran kullanımı %59-65 arası oluyor, 2-3 defa hard reset dahi uyguladım ama bunu hiçbir şekilde düşüremiyorum. Ekran parlaklığı yaklaşık %20 seviyelerinde. Renk şeması Doygun olarak seçili. Nerede yanlışlık vardır?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Merhaba değerli forum üyeleri,
Benim telefonumda şöyle bir sorun var. Telefonu hep şarj seviyesi %20-25 arasında iken telefonu genelde KAPALI olarak şarja takıyorum. Tam şarj ediyorum. Şarjdan çıkardıktan sonra 2-3 saat içerisinde telefonu kullanmasam bile, boşta olmasına rağmen şarj seviyesi %94 veya 95'e düşmüş oluyor. Pil kullanım istatistiklerine baktığımda Ekran kullanımı %59-65 arası oluyor, 2-3 defa hard reset dahi uyguladım ama bunu hiçbir şekilde düşüremiyorum. Ekran parlaklığı yaklaşık %20 seviyelerinde. Renk şeması Doygun olarak seçili. Nerede yanlışlık vardır?
%100 - - %20 arası kaç saat ekran süresi alıyorsunuz, kullanıma bağlı olarak sizi tatmin ediyorsa sorun yok, bizde bi takıntı türedi, %100'den düşünce hemen bir sorun varmış gibi hissediyoruz ama yok, sonuçta arka planda çalışan pek çok uygulama vs. Var..

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
%100 - - %20 arası kaç saat ekran süresi alıyorsunuz, kullanıma bağlı olarak sizi tatmin ediyorsa sorun yok, bizde bi takıntı türedi, %100'den düşünce hemen bir sorun varmış gibi hissediyoruz ama yok, sonuçta arka planda çalışan pek çok uygulama vs. Var..
O takıntı benden çıkmış olabilir hocam. :D :D

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi Room 20.3.26 Ryzen kernel bu rom bir başka cidden (Ryzen kernel insta Twitter vb uygulamaları göstermiyor nedense)

Deve

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
xiaomiredminot8
Konular
1
Bendeki son durum

Miui 12 için iyi olduğunu düşünüyorum nazar değmesin.
Hocam hangi romun ekran süresi bu iyi geceler

Üst Alt