- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Hocam dün 11.5 saat ekran almıştım o sayılır mı
Sayılır tabiHocam dün 11.5 saat ekran almıştım o sayılır mı![]()
Hocam bu çin betası nasıl genel olarak? Eu stabil den geçsek aratır mı? Kasma donma hata vb ya da artı olarak neleri var?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI 12.5 China Beta 21.2.4 (genelde yüksek parlaklıkta kullandım mobil veri+wifi karışık)
Hocam bu sıralar stabilliğinden ve pil performansından memnun olduğunuz bi AOSP rom var mı Android 11 kanadında? Canım AOSP çekti varya öyle böyle değil afedersiniz ağzımın suyu akıyor bir deneyeyim dedim açacağım kilidi vurucam kırbacı vurucam kırbacı. Var mı güzel bir kırbaç pardon AOSP rom öneriniz? Arrow gibi boş olmasın özelleştirilebilir olsun biraz daha.MemurBey, Eu Stabil v12.0.3.0, Çin Stabil 12.0.3.0 sürümünden daha iyi..
Eu beta Android 11 sıkıntılı biraz kasma donma gibi ancak çin Android 11 betada bu yok denecek kadar az.
Octavi OS 1.5 sürümü..Hocam bu sıralar stabilliğinden ve pil performansından memnun olduğunuz bi AOSP rom var mı Android 11 kanadında? Canım AOSP çekti varya öyle böyle değil afedersiniz ağzımın suyu akıyor bir deneyeyim dedim açacağım kilidi vurucam kırbacı vurucam kırbacı. Var mı güzel bir kırbaç pardon AOSP rom öneriniz? Arrow gibi boş olmasın özelleştirilebilir olsun biraz daha.![]()
Hocam kasma donma yok MIUI 12.5 12 ye göre çok daha iyi diyebilirim ama biraz bug var Spotify YouTube vb. uygulamaların simgesi durum çubuğunda gözükmüyor ve arada kapanıyorlar.Onun haricinde herhangi bir hatasını görmedim.3 haftadır kullanıyorum betaları pil süreleri de iyi 8-12 arası değişiyor.Hocam bu çin betası nasıl genel olarak? Eu stabil den geçsek aratır mı? Kasma donma hata vb ya da artı olarak neleri var?
Daha kurmadım hocam. Dün işlerim çıktı vuramadım kırbacı