- Konular
- 0
Global miui 11.0.12.0Eu Stabil v12.0.3.0 miui 12 fazlasıyla stabil hocam o konuda sıkıntınız olmasın.. Siz ne kullanıyorsunuz şu an?
Global miui 11.0.12.0Eu Stabil v12.0.3.0 miui 12 fazlasıyla stabil hocam o konuda sıkıntınız olmasın.. Siz ne kullanıyorsunuz şu an?
Amaaan kime göre neye göre dimi bu pil olayı, takılın hocam kafanıza göre, ben öyle yapıyorumGlobal miui 11.0.12.0![]()
![]()
Amaaan kelimesi her derde devaAmaaan kime göre neye göre dimi bu pil olayı, takılın hocam kafanıza göre, ben öyle yapıyorum![]()
Aosp'ye göre bir tık az gibi hocamBurdaki arkadaşların paylaştıkları ekran sürelerine azım açık bakıyorum
Neyse dün havoc os 3.12 kurdum miuidan sıkılmıştım arrow da da kişiselleştirme yok gibi bişey evolution x de pek stabil gelmedi şimdilik değerler bu şekilde kernel vs yüklemedim
Nasıl arttırabilirim ? Oyun yok parlaklık yarıdan azAosp'ye göre bir tık az gibi hocam
Romu test etmediğim için bir şey demek zor hocamNasıl arttırabilirim ? Oyun yok parlaklık yarıdan az
Belki de zamanla oturur, rom yeni kurulduysa bekleyin biraz bence.Nasıl arttırabilirim ? Oyun yok parlaklık yarıdan az
Belki de zamanla oturur, rom yeni kurulduysa bekleyin biraz bence.
Romu dün kurdum 1 hafta falan bi kullanıyım bakalımRomu test etmediğim için bir şey demek zor hocam
farklı bir kernel deneyebilirsiniz yeni yüklediyseniz oturması için de zaman verebilirsiniz.
Yok hocam aksine artar ekran süresiRomu dün kurdum 1 hafta falan bi kullanıyım bakalım
Miui da pil oturdukca ekran süresi azalıyor