- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Valla güzel süreler hocam harici bir şey yapıyor musunuz ?Ehhh işte, zamanla oturur
Benim ki nasıl![]()
Valla güzel süreler hocam harici bir şey yapıyor musunuz ?Ehhh işte, zamanla oturur
Benim ki nasıl![]()
Daha önce sizinle konuşmuştuk hocam, sistem uygulamalarını kaldırıp kullanıyorum, hatta az önce Bi tane daha sildim, gördükçe siliyorum lanet olasıcalarıValla güzel süreler hocam harici bir şey yapıyor musunuz ?
Reis hangi sistem uygulamaları bizede söylesen bizde bu süreleri alsakDaha önce sizinle konuşmuştuk hocam, sistem uygulamalarını kaldırıp kullanıyorum, hatta az önce Bi tane daha sildim, gördükçe siliyorum lanet olasıcaları![]()
Kullanmadığınız ne varsa silin diyeceğim ki ben öyle yaparım genelde ancak bazı durumlarda cihaz açılmaz, rom kurmak zorunda kalırsınız.. Hatta cihaz elinizde filan kalır aman diyim, şaka Bi yana forumda konusu mevcut.. Belki de hiç önemi yoktur bilemiyorum benimkisi alışkanlık haline geldiği için siliyorumReis hangi sistem uygulamaları bizede söylesen bizde bu süreleri alsak
Reis uygulamaların isimlerini versen yada konu başlığını atsan ?Kullanmadığınız ne varsa silin diyeceğim ki ben öyle yaparım genelde ancak bazı durumlarda cihaz açılmaz, rom kurmak zorunda kalırsınız.. Hatta cihaz elinizde filan kalır aman diyim, şaka Bi yana forumda konusu mevcut.. Belki de hiç önemi yoktur bilemiyorum benimkisi alışkanlık haline geldiği için siliyorum![]()
Reis uygulamaların isimlerini versen yada konu başlığını atsan ?
Enteresan gerçekten aslında böyle olmaması lazım ağ ayarlarını sıfırlayıp deneyin birde hocamStreX Merdanstbdw Engin. musdi27 Numan2094 aklıma bişi takıldı, sim kart takılı olmayan bir Cihazda şebeke bekleme kısmı deli gibi neden şarj yer? Sim kart yok sonuçta ancak o donanım mı yazılım mı artık her neyse deli gibi çalışıyor, en azından telefonun pil kısmı öyle söylüyor.. Bu mümkün mü? Uçak moduna aldım az önce.. Cihaz mi4 bu arada..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sonuçta sim kart yokken bile 112 aranabilir, Bi şekilde sinyal alıyor baz istasyonu üstünden.. Uçak modu kesin çözüm gibi, bakacağım duruma göre.. Dediğinizi de yapacağım..Enteresan gerçekten aslında böyle olmaması lazım ağ ayarlarını sıfırlayıp deneyin birde hocam
StreX Merdanstbdw Engin. musdi27 Numan2094 aklıma bişi takıldı, sim kart takılı olmayan bir Cihazda şebeke bekleme kısmı deli gibi neden şarj yer? Sim kart yok sonuçta ancak o donanım mı yazılım mı artık her neyse deli gibi çalışıyor, en azından telefonun pil kısmı öyle söylüyor.. Bu mümkün mü? Uçak moduna aldım az önce.. Cihaz mi4 bu arada..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kendiniz söylemişssiniz cevabı.Sonuçta sim kart yokken bile 112 aranabilir, Bi şekilde sinyal alıyor baz istasyonu üstünden.. Uçak modu kesin çözüm gibi, bakacağım duruma göre.. Dediğinizi de yapacağım..