Yardım Redmi Note 8 ekran aniden kararıyor Yardım lütfen

TunahanTor

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
başka telefondan yazıyorum.Dün telefonumu şarja koyup yattım.Uyandığımda telefonu elime aldığımda bir müddet sonra ekran karardı fakat videonun sesi hala geliyordu.Kilitleyip tekrar açtığımda kilit ekranı yarım saniyeliğine görünüp yok oluyordu.Ancak telefonu kapatıp açtığımda biraz kullanabiliyordum sonra tekrar kararıyordu.2 saat önce falan bir anda kesildi bu sorun hiç olmadı fakat şimdi tekrar olmaya başladı hatta bu sefer hiç açılmıyor.Yazılımsal bir hata mı düzelir mi acaba?(Telefonu açamadığım ve Rom versiyon numarasını bilmediğim için salladım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka telefondan yazıyorum.Dün telefonumu şarja koyup yattım.Uyandığımda telefonu elime aldığımda bir müddet sonra ekran karardı fakat videonun sesi hala geliyordu.Kilitleyip tekrar açtığımda kilit ekranı yarım saniyeliğine görünüp yok oluyordu.Ancak telefonu kapatıp açtığımda biraz kullanabiliyordum sonra tekrar kararıyordu.2 saat önce falan bir anda kesildi bu sorun hiç olmadı fakat şimdi tekrar olmaya başladı hatta bu sefer hiç açılmıyor.Yazılımsal bir hata mı düzelir mi acaba?(Telefonu açamadığım ve Rom versiyon numarasını bilmediğim için salladım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu yeniden başlattığımda ekranda Xiaomi powered by android yazıyor ekransal bir sorun olsa açılışta da siyah ekran olurdu değil mi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Donanımsal bir sorun olsaydı dediğiniz gibi açılış ekranını görmeniz pek mümkün olmazdı.. Ama yaşadığınız sıkıntının sebebi hakkında bir fikrim yok maalesef. :(

Oyla:

TunahanTor

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal bir sorun olsaydı dediğiniz gibi açılış ekranını görmeniz pek mümkün olmazdı.. Ama yaşadığınız sıkıntının sebebi hakkında bir fikrim yok maalesef. :(
yazılımsal bir hata olabilir mi?Uyandığımda bi 30 dakika falan sorunsuz kullandım sonra yavaş yavaş tekrar boy gösterdi.Telefona hiçbir şey yapmadım telefoncuya vb gitmedim yani.Güncelleme ile gider mi?Böyle sorunu düzeltmek için ortalama kaç günde güncelleme gelir biliyor musunuz?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
yazılımsal bir hata olabilir mi?Uyandığımda bi 30 dakika falan sorunsuz kullandım sonra yavaş yavaş tekrar boy gösterdi.Telefona hiçbir şey yapmadım telefoncuya vb gitmedim yani.Güncelleme ile gider mi?Böyle sorunu düzeltmek için ortalama kaç günde güncelleme gelir biliyor musunuz?
Bilemiyorum hocam sorunun sebebini, umarım güncelleme ile çözülür ancak güncelleme ne zaman gelir onu da bilmiyorum.. Güncellemeleri kontrol edin, güncelleyici uygulamasından.

Oyla:

TunahanTor

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Bilemiyorum hocam sorunun sebebini, umarım güncelleme ile çözülür ancak güncelleme ne zaman gelir onu da bilmiyorum.. Güncellemeleri kontrol edin, güncelleyici uygulamasından.
bir şey daha söyleyeceğim eğer aklınızda bir şey canlanmıyorsa cevap vermeyebilirsiniz.Sabah kalkıp kullanabildiğimi söylemiştim.Dün gece 50 dakika falan ellemediğimde 10 dakika kadar kullanabilmiştim.Raslantı olabilir ama bir süre ellemeyince çalışıyor.Bir fikriniz varsa yazabilirsiniz.Teşekkürler.

Oyla:

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Bu gibi durumlarda telefonu sıfırlamak birçok sorunu düzeltir. Eğer IMEI değiştirilmemiş cihaz ise ayarlardan fabrika ayarlarına döndürün, yada twrp den sıfırlayın düzelebilir.

Oyla:

TunahanTor

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Bu gibi durumlarda telefonu sıfırlamak birçok sorunu düzeltir. Eğer IMEI değiştirilmemiş cihaz ise ayarlardan fabrika ayarlarına döndürün, yada twrp den sıfırlayın düzelebilir.
Aslında telefona parmağımla vurdum bi ekran anına geldi.Telefonun ekranı aşağı gelecek şekilde düz bir yüzeye koyduğumda biraz eğilmiş olduğunu farkettim:( Ortasında boşluk kalıyor çok çok az yani.Bundan kaynaklı sanırım çünkü vurur vurmaz geldi.Anlamadım ki uzun süredir bir hasar da almadı daha yeni mi kendini gösterdi bu.Neyse garantiye gitse yapmazlar değil mi ben sorumluyum çünkü.

Oyla:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Aslında telefona parmağımla vurdum bi ekran anına geldi.Telefonun ekranı aşağı gelecek şekilde düz bir yüzeye koyduğumda biraz eğilmiş olduğunu farkettim:( Ortasında boşluk kalıyor çok çok az yani.Bundan kaynaklı sanırım çünkü vurur vurmaz geldi.Anlamadım ki uzun süredir bir hasar da almadı daha yeni mi kendini gösterdi bu.Neyse garantiye gitse yapmazlar değil mi ben sorumluyum çünkü.
Siz gönderin hocam garantiye.

Oyla:

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Garantiye gönderin muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler.

Oyla:

Okay57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okay
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
1
Tunahan bey sorun cozuldu mu?