Yardım Redmi Note 8 ekran aniden kararıyor Yardım lütfen

TunahanTor

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
başka telefondan yazıyorum.Dün telefonumu şarja koyup yattım.Uyandığımda telefonu elime aldığımda bir müddet sonra ekran karardı fakat videonun sesi hala geliyordu.Kilitleyip tekrar açtığımda kilit ekranı yarım saniyeliğine görünüp yok oluyordu.Ancak telefonu kapatıp açtığımda biraz kullanabiliyordum sonra tekrar kararıyordu.2 saat önce falan bir anda kesildi bu sorun hiç olmadı fakat şimdi tekrar olmaya başladı hatta bu sefer hiç açılmıyor.Yazılımsal bir hata mı düzelir mi acaba?(Telefonu açamadığım ve Rom versiyon numarasını bilmediğim için salladım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka telefondan yazıyorum.Dün telefonumu şarja koyup yattım.Uyandığımda telefonu elime aldığımda bir müddet sonra ekran karardı fakat videonun sesi hala geliyordu.Kilitleyip tekrar açtığımda kilit ekranı yarım saniyeliğine görünüp yok oluyordu.Ancak telefonu kapatıp açtığımda biraz kullanabiliyordum sonra tekrar kararıyordu.2 saat önce falan bir anda kesildi bu sorun hiç olmadı fakat şimdi tekrar olmaya başladı hatta bu sefer hiç açılmıyor.Yazılımsal bir hata mı düzelir mi acaba?(Telefonu açamadığım ve Rom versiyon numarasını bilmediğim için salladım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu yeniden başlattığımda ekranda Xiaomi powered by android yazıyor ekransal bir sorun olsa açılışta da siyah ekran olurdu değil mi

Okay57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okay
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
1
Xiaomi Mi 9T 64 GB ürünü önce ekranın etrafında bir ışık parlaması oldu sonra ekranı karadı. Tekrardan açmayı denediğimde soluk bir yazı ya da resim geliyor bir daha da görüntü gelmiyor. Hatta ilk ekran karardığında o an izlediğim videonun sesi geliyordu ve ekranın ortasına dokunduğumda sanki videoyu durdurmuş bir daha dokunduğumda video açıldı. Acaba servise göndersem bu kullanıcı hatası diye geri gönderirler mi?

Oyla:

xiaomikullanıcısı01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomikullan
Cihazım
xiaomi note7
Konular
0
bir şey daha söyleyeceğim eğer aklınızda bir şey canlanmıyorsa cevap vermeyebilirsiniz.Sabah kalkıp kullanabildiğimi söylemiştim.Dün gece 50 dakika falan ellemediğimde 10 dakika kadar kullanabilmiştim.Raslantı olabilir ama bir süre ellemeyince çalışıyor.Bir fikriniz varsa yazabilirsiniz.Teşekkürler.
aynı sorunu şuan bende yaşıyorum problemi siz nasıl çözdünüz TunahanTor

Oyla:
Üst Alt