Rom Redmi Note 8 - Bootleggers Rom [UNOFFICIAL]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7

maydemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
3
Rom oldukça stabil ve akıcı. Geniş özelleştirme seçeneği de mevcut. Lakin 2 önemli sorunu var. 1. Kamera video kayıtta hata veriyor. 2. Yüz kilidi Trusted Face seçenekler arasında yok. Sanırım kullandığınız firmware yüzünden yüz kilidi seçeneği kayboldu. 1 ay önce kurduğumda stabil her şeyi ile çalışmıştı. Sonra arada Eu rom kurdum, firmware update oldu. Yeni firmware sanırım hata veriyor romda. Eski firmware'lerden birini kurup deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.

maydemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
3
Eski firmware versiyonlarını da flashlayarak denedim, ne yazık hem yüz tanıma hemde kameradaki video problemi devam ediyor. Ayrıca diğer pie aosp tabanlı hemde Q tabanlı romlarda yüz tanıma kayboluyor. Sanırım ya twrp yada firmware sorunu. Romların açıklama kısmında yüz kilidi var ama nedense hangisini kurarsam kurayım yüz kilidi kayıp. Sadece miui tabanlı romlarda çalışıyor ki o da zaten xiaominin kendi yüz tanıma sistemi üzerine çalışıyor.

Metamorphosis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Eski firmware versiyonlarını da flashlayarak denedim, ne yazık hem yüz tanıma hemde kameradaki video problemi devam ediyor. Ayrıca diğer pie aosp tabanlı hemde Q tabanlı romlarda yüz tanıma kayboluyor. Sanırım ya twrp yada firmware sorunu. Romların açıklama kısmında yüz kilidi var ama nedense hangisini kurarsam kurayım yüz kilidi kayıp. Sadece miui tabanlı romlarda çalışıyor ki o da zaten xiaominin kendi yüz tanıma sistemi üzerine çalışıyor.
Hocam gapps pico kuruyorsanız onda yüz tanıma yok nano veya daha üst sürüm kurmanız gerekli

asisyusuf60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi a1
Konular
0
5.0 sürümü kullanıyorum şuan için çok stabil kamera çok iyi hatasız sürüm yükseltinin derim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Konu Güncelliğini yitirdiği ve linkler silindiği için kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt