Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, rn8 pro kullanıyorum arada sayfanızı takip ediyorum komşu sayılırız helede bizim oralarda işlemciden yana sıkıntılar çok olduğu için bu tip konular hiç açılmıyor millet aya çıkmış biz evden çıkamadık
Büyük konuşmak istemem lakin bundan sonra bu MTK uzak olsun iyiliği hızı bu kenara ne Gcam ne rom hiç bişey yok adamakıllı cihazları tuğla eden edene islemcinizin kıymetini bilin, bu arada bootleggers ROM şahane idi zamanında artık güncelleme almayan eski cihazıma yükledim diğerlerinide yükledim iyidirler ama bu rom stabilite, özelliştirme ve kalitesiyle farklı idi satana kadar kullandım en azından bu rom bizim için de çıksın isterdim.
Merhabalar, rn8 pro kullanıyorum arada sayfanızı takip ediyorum komşu sayılırız helede bizim oralarda işlemciden yana sıkıntılar çok olduğu için bu tip konular hiç açılmıyor millet aya çıkmış biz evden çıkamadık
Büyük konuşmak istemem lakin bundan sonra bu MTK uzak olsun iyiliği hızı bu kenara ne Gcam ne rom hiç bişey yok adamakıllı cihazları tuğla eden edene islemcinizin kıymetini bilin, bu arada bootleggers ROM şahane idi zamanında artık güncelleme almayan eski cihazıma yükledim diğerlerinide yükledim iyidirler ama bu rom stabilite, özelliştirme ve kalitesiyle farklı idi satana kadar kullandım en azından bu rom bizim için de çıksın isterdim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Açıklama
Bootleggers ROM, LineageOS, Dirty Unicorns, PixelExperience, OmniROM ve çok daha fazlası gibi diğer projelerin bazı ek yamaları ve özellikleri olan AOSP tabanlı bir ROM'dur. Amacımız sizi 家 gibi hissettirmek için en iyisini eklemeye çalışmaktır. Tüm bu özelliklerle, ilk önyüklemeden bu yana size harika bir deneyim yaşatmak için bazı ekstra uygulamalarımız, temalarımız ve duvar kağıdımız var.
Proje, Android 8.0'da Moto E 2015 (LTE) için küçük bir proje olarak başladı, ancak daha sonra çeşitli kullanıcılar ve bakımcılar projemizi desteklemeye ilgi duymaya başladı. Cihazımız için gerekli raporları ve taahhütleri olan çeşitli test uzmanları ve koruyucular sayesinde kaynağımız sürekli olarak değişiyor ve güncelleniyor, ancak bir şey kaçırmamız durumunda lütfen instagram veya telgraf sohbetimizde bize bildirin.
İşçilerimiz, test uzmanları veya bu özel ROM'dan hoşlanan insanlar topluluğumuz sayesinde çalışmalarımız mümkün olmazdı.
• İlk yapı
• Aralık güvenlik yaması birleştirildi
• SELinux İzin Verici
Kurulum
Temiz yükleyin
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu twrpyi hali hazırda kullanmış olduğunuz twrp üzerinden flashlayınız
- Tüm verilerinizi yedekleyin (Önemli)
- Cihaza format data yapın
- ROM ve Gapps Flashlayınız (Aşağıdaki bağlantıyı indirin)
- Yeniden başlatınız
Güncellemeler
- Flash ROM
- Yeniden başlat!
İndirme Bağlantıları
Gapps;
(ARM64-9.0-PİCO)
Rom;
Hocam emeğinize sağlık. Yaklaşık 1 aydır note 8 kullanıyorum. Kurulumu nasıl yapıyoruz basit şekilde anlatırsanız sevinirim telefonda yapmamız gereken ayarlar, yüklemeler vs. nelerdir
Hocam emeğinize sağlık. Yaklaşık 1 aydır note 8 kullanıyorum. Kurulumu nasıl yapıyoruz basit şekilde anlatırsanız sevinirim telefonda yapmamız gereken ayarlar, yüklemeler vs. nelerdir☺