Rom Redmi Note 8 - Bootleggers Rom [UNOFFICIAL]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turan_ özçelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
0
Merhabalar, rn8 pro kullanıyorum arada sayfanızı takip ediyorum komşu sayılırız helede bizim oralarda işlemciden yana sıkıntılar çok olduğu için bu tip konular hiç açılmıyor millet aya çıkmış biz evden çıkamadık
Büyük konuşmak istemem lakin bundan sonra bu MTK uzak olsun iyiliği hızı bu kenara ne Gcam ne rom hiç bişey yok adamakıllı cihazları tuğla eden edene islemcinizin kıymetini bilin, bu arada bootleggers ROM şahane idi zamanında artık güncelleme almayan eski cihazıma yükledim diğerlerinide yükledim iyidirler ama bu rom stabilite, özelliştirme ve kalitesiyle farklı idi satana kadar kullandım en azından bu rom bizim için de çıksın isterdim.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hala
Merhabalar, rn8 pro kullanıyorum arada sayfanızı takip ediyorum komşu sayılırız helede bizim oralarda işlemciden yana sıkıntılar çok olduğu için bu tip konular hiç açılmıyor millet aya çıkmış biz evden çıkamadık
Büyük konuşmak istemem lakin bundan sonra bu MTK uzak olsun iyiliği hızı bu kenara ne Gcam ne rom hiç bişey yok adamakıllı cihazları tuğla eden edene islemcinizin kıymetini bilin, bu arada bootleggers ROM şahane idi zamanında artık güncelleme almayan eski cihazıma yükledim diğerlerinide yükledim iyidirler ama bu rom stabilite, özelliştirme ve kalitesiyle farklı idi satana kadar kullandım en azından bu rom bizim için de çıksın isterdim.

Hala şansınız var satıp alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gcam de aynı oldu.
Bugün bende bu romu tekrar denedim ve dediğiniz gibi video da atıyor

Tarik45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Açıklama

Bootleggers ROM, LineageOS, Dirty Unicorns, PixelExperience, OmniROM ve çok daha fazlası gibi diğer projelerin bazı ek yamaları ve özellikleri olan AOSP tabanlı bir ROM'dur. Amacımız sizi 家 gibi hissettirmek için en iyisini eklemeye çalışmaktır. Tüm bu özelliklerle, ilk önyüklemeden bu yana size harika bir deneyim yaşatmak için bazı ekstra uygulamalarımız, temalarımız ve duvar kağıdımız var.

Proje, Android 8.0'da Moto E 2015 (LTE) için küçük bir proje olarak başladı, ancak daha sonra çeşitli kullanıcılar ve bakımcılar projemizi desteklemeye ilgi duymaya başladı. Cihazımız için gerekli raporları ve taahhütleri olan çeşitli test uzmanları ve koruyucular sayesinde kaynağımız sürekli olarak değişiyor ve güncelleniyor, ancak bir şey kaçırmamız durumunda lütfen instagram veya telgraf sohbetimizde bize bildirin.

İşçilerimiz, test uzmanları veya bu özel ROM'dan hoşlanan insanlar topluluğumuz sayesinde çalışmalarımız mümkün olmazdı.

• İlk yapı
• Aralık güvenlik yaması birleştirildi
• SELinux İzin Verici

Kurulum

Temiz yükleyin
- Bu twrpyi hali hazırda kullanmış olduğunuz twrp üzerinden flashlayınız
- Tüm verilerinizi yedekleyin (Önemli)
- Cihaza format data yapın
- ROM ve Gapps Flashlayınız (Aşağıdaki bağlantıyı indirin)
- Yeniden başlatınız

Güncellemeler
- Flash ROM
- Yeniden başlat!

İndirme Bağlantıları
Gapps;

(ARM64-9.0-PİCO)

Rom;
Hocam emeğinize sağlık. Yaklaşık 1 aydır note 8 kullanıyorum. Kurulumu nasıl yapıyoruz basit şekilde anlatırsanız sevinirim telefonda yapmamız gereken ayarlar, yüklemeler vs. nelerdir☺️

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam emeğinize sağlık. Yaklaşık 1 aydır note 8 kullanıyorum. Kurulumu nasıl yapıyoruz basit şekilde anlatırsanız sevinirim telefonda yapmamız gereken ayarlar, yüklemeler vs. nelerdir☺
Hocam konuda gayet açıklayıcı ve basit bir anlatım olmuş zaten dikkatlice okursanız sorunsuz yaparsınız.

maydemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
3
Hala

Hala şansınız var satıp alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün bende bu romu tekrar denedim ve dediğiniz gibi video da atıyor
Evet kaç defa temiz kurulum yaptım atıyor. Ayrıca güvenilen yüz yok. Yani yüz kilidi açma ilk kurduğum zaman vardı sonra kayboldu.

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Bu rom şarj konusunda çok iyi ya %95 mobil internet ile kullandım
MiRoom beta kullanıyorum şarj konusunda daha mı iyidir bu room sizce

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt