- Konular
- 0
Yok hocamsd kartınız var mı ?
sd karta şifreleme yapmıyor
Yok hocamsd kartınız var mı ?
sd karta şifreleme yapmıyor
Hocam denediniz denediniz olmadı, dahili hafıza şifreli.. Dosyalara erişmek mümkün değil, buraya kadar doğru anladıysam format data yapın olsun bitsin diyeceğim ama sizin aklınıza gelmiştir bu.. O zaman o kırmızı yazılar çıkıyor herhalde, işlem yapmanıza izin vermiyor.. Bu durumda hellas twrpyi direk kurun, deneyin, belki çözülür..Yok hocam
Format data yaparken bir ton kırmızı yazı çıkıyor hocam. Mount edip de denedim yine kırmızı yazı. Bir de sanırım fail yazıyor. Belki birkaç güne yeni bir aksiyon yaşarım. Temennim arka kapakla uğraşmamakHocam denediniz denediniz olmadı, dahili hafıza şifreli.. Dosyalara erişmek mümkün değil, buraya kadar doğru anladıysam format data yapın olsun bitsin diyeceğim ama sizin aklınıza gelmiştir bu.. O zaman o kırmızı yazılar çıkıyor herhalde, işlem yapmanıza izin vermiyor.. Bu durumda hellas twrpyi direk kurun, deneyin, belki çözülür..
Farklı bir fastboot romu kurun, şifreleme sorunu olmayan.. O zaman deneyin.Format data yaparken bir ton kırmızı yazı çıkıyor hocam. Mount edip de denedim yine kırmızı yazı. Bir de sanırım fail yazıyor. Belki birkaç güne yeni bir aksiyon yaşarım. Temennim arka kapakla uğraşmamak
Hocam kaşıntı o kadar kötü birşey ki kaşıntıyı giderecek ilaç olmadıkça gitmiyor vallaHahahaha Dayanamadınız dimi Neyse GODfloky hocamı geçtiniz, adam 2 saat duramadı ya
Orijinal stok rom kullanmadım hocam ben, o yüzden bilemiyorum sertifika olayını.. Custom rom varken napiiim global romu
Blur = Kasma, lag yapacaklarını düşünmüyorumGlobal için yakında güncelleme varmı hocam ? 12.0.3 de kaldık şu kontrol panelini eskisi gibi bulanık yapsalar yeter
En azından aydılık modda beyaz karanlık modda siyah yapsalar bari. Aşırı çirkin bir gri renk koymuşlar. Ya da madem dümdüz renk olacak bıraksınlar rengi de biz seçelim. Hiç kendileri telefona bakıp, bu ne biçim renk oldu ya böyle gri gri diyorlar mı acabaBlur = Kasma, lag yapacaklarını düşünmüyorum