Rom Redmi Note 8/8T - Project Infinity X 3.4 (Android 16)

adrian0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi
Konular
11
Project Infinity X, Android Açık Kaynak Projesi (AOSP) tabanlı bir custom ROM olup, kullanıcılara en güncel Android sürümünü (şu anda Android 16 “Baklava”) stabilite, yüksek performans ve sonsuz özelleştirme olanaklarıyla sunmayı hedeflemektedir. Geliştiriciler, kullanıcı geri bildirimlerini dikkate alarak ROM’u sürekli güncel tutmakta, yeni özellikler eklemekte ve iyileştirmeler yapmaktadırlar. Bu sayede Project Infinity X, sadece güncel kalmakla kalmayıp aynı zamanda cihazınızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı amaçlar.

Öne Çıkan Yenilikler (v3.4):
  • SafetyNet/Play Integrity: ROM, herhangi bir ek işleme gerek kalmadan Google Play Integrity testlerinin tüm adımlarını (3/3) varsayılan olarak geçmektedir. Bu sayede banka uygulamaları ve Google Pay ile temassız ödeme sorunsuz çalışır.
  • Uyumluluk Düzeltmeleri: Google Play Store’da bazı uygulamaların (ör. JioFinance vb.) uyumsuz görünmesine neden olan hata giderildi; artık bu uygulamalar cihazda uyumlu olarak görünüyor.
  • Yeni Spoofing Seçenekleri: Belirli uygulamalar için cihaz modelini Pixel olarak tanıtma (spoof) seçenekleri eklendi. Artık Snapchat, Netflix, Google gibi uygulamaları Pixel cihaz kullanıyormuş gibi kandırabilmek için Ayarlar > Spoofing menüsünde yeni tercihler mevcut.
  • Kişiselleştirme İyileştirmeleri: Monet tema motorunun renk ayarlarına negatif değerler verebilme desteği eklendi. Ayrıca müzik çalarken kilit ekranı/AOD arka planında albüm kapağı gösterimi (Ambient media art) için bir açma/kapama seçeneği sunuldu.
  • Gizlilik Özelliği: Ekran görüntüsü alındığında durum çubuğunda beliren “ekran görüntüsü alındı” ikonunun gizlenmesi sağlandı (bu özellikteki önceki hata düzeltildi).
İndirme Linkleri:
  • GApps Sürümü (Google uygulamalı):
  • Vanilla Sürümü (Google uygulamasız):
Tercihinize göre Google uygulamaları içeren (GApps) veya içermeyen (Vanilla) sürümü indirebilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kurulum Talimatları (Flashing Instructions):
  • Clean Flash:
    • Wipe Dalvik / ART Cache, Cache, Vendor, System, Data bölümlerini temizleyin.
    • Cihaz firmware paketini flashlayın.
    • ROM zip dosyasını (ProjectInfinityX...zip) flashlayın.
    • GApps paketini (Gerekliyse) flashlayın.
    • Magisk zipini (İhtiyaç varsa) flashlayın.
    • Format Data (veri bölümünü biçimlendirin).
    • Reboot (Sistemi yeniden başlatın).
  • Dirty Flash (Üstüne Kurulum):
    • Wipe Dalvik / ART Cache, Cache, Vendor, System bölümlerini temizleyin.
    • ROM zip dosyasını flashlayın.
    • GApps paketini (Gerekliyse) flashlayın.
    • Magisk zipini (İhtiyaç varsa) flashlayın.
    • Eğer cihaz önceden şifreli değilse DFE zipini (Decrypt Force Encrypt) flashlayın. (Daha önce şifreleme kaldırıldıysa kullanılır)
    • Reboot (Sistemi yeniden başlatın).
Not: İstek olması durumunda, cihazınıza uygun firmware ve DFE dosyalarının indirme bağlantılarını da paylaşabilirim. Herkese iyi günler!

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Elinize sağlık hocam...

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
Aradığım rom sanırım bunları özellikle belirtmiş olması cezbediyor. Vakit bulduğumda deneyeceğim.
  • SafetyNet/Play Integrity: ROM, herhangi bir ek işleme gerek kalmadan Google Play Integrity testlerinin tüm adımlarını (3/3) varsayılan olarak geçmektedir. Bu sayede banka uygulamaları ve Google Pay ile temassız ödeme sorunsuz çalışır.

adrian0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradığım rom sanırım bunları özellikle belirtmiş olması cezbediyor. Vakit bulduğumda deneyeceğim.
Project infinity x ekibi bu olayı mükemmel çözdü cidden hiçbir modüle gerek kalmadan play sertifikalı ve strong integrity ile geliyor. Özelleştirmeler de diğer romlardan fazla, güncelleme sıklığı gayet güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek güncel bir sorun var project infinity-x geliştiricisi ginkgo cihazının geliştiricisi Tejas bataryasının öldüğünü ve artık projeyi bıraktığına dair bir şeyler yazdı ne kadar ciddi veya ne kadar bu fikirde kalıcı bilmiyorum onun dışında sorun yok. Tejas giderse başkası devralabilir belki.

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Redmi note 8 ve 10 pro'ya kurdum batarya istatistiklerini göremiyorum

Sadece bu roma özgü değil hiçbir aosp romda görünmüyor çözümü bilen varmı ?

Saati geri alıp tekrar ileri alınca düzeliyor ama yine kayboluyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251121-041017_Ayarlar.png
    Screenshot_20251121-041017_Ayarlar.png
    108 KB · Görüntüleme: 0
Üst Alt