Rom Redmi Note 8/8T - Project Infinity X 3.4 (Android 16)

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Maalesef video çekimi de çalışmıyor bu gün fark ettim. Fotoğraf çekiyor ama videoda kamera donuyor bilginiz olsun. MIUI geçeceğim sanırım
Pil tasarufunu ve sensör engellemeyi kontrol edebilirmisiniz bende bu gun WhatsApptan ses gönderemedim sonradan sensörleri kapattığımı fark ettim

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
Pil tasarufunu ve sensör engellemeyi kontrol edebilirmisiniz bende bu gun WhatsApptan ses gönderemedim sonradan sensörleri kapattığımı fark ettim
Whatsapptan ses gidiyor problem yok. Görev çubuğunda mikrofon ve kamera kapatma kısmı var ama mikrofonu kullanmak istediğin zaman açılsın mı diye soruyor.

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Whatsapptan ses gidiyor problem yok. Görev çubuğunda mikrofon ve kamera kapatma kısmı var ama mikrofonu kullanmak istediğin zaman açılsın mı diye soruyor.
Ben bu romu note 10 pro da kullanıyorum 2-3 gün önce sattım redmi note 8'i ama denediğim kadarıyla Android 13 romları note 8 de daha iyi çalışıyordu

cinari58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
redmi note 8 64
Konular
0
-Bu roma MiuiPro 20.3.26 android 9'dan geçiş yaptım. Yaklaşık 5 yıl kadar kullanmıştım. Miuiden AOSP roma geçince alışması zor geliyor. Eğer MiuiPro android 10 olsaydı değişmezdim.
-orangefox-r11.3-non-dynamic-ginkgo-willow kullanılarak clean flash talimatları ile GAPPS sürümü kuruldu.
-Vanilla sürümünü de denedim kişiler, mesajlar ve arama uygulaması için ama miui uygulamaları çok göze hitap etmedi yarı Türkçe ile geldi GAPPS sürüme döndüm.
-Rom güzel stabil ama bir ArrowOs 13 gibi performanslı değil. MiuiProdan sonra bu romu çok istedim ama bankacılık uygulamaları Rootsuz bile çalışmadı. Performans olarak ArrowOs 13 daha iyi bilginize.
-Bankacılık uygulamaları çalışıyor.
-Magisk ile root edilebiliyor ama bankacılık uygulamaları çalışmıyor o zaman.
-Root gizlemek için 10 tane uygulama 40 tane modül yüklemek yerine magisk ile işimi görüp uyguluma içinden root kaldır diyorum tertemiz çıkıyor.
-Arama kaydetme aktif geliyor.
-Şuan sadece gördüğüm uygulama simgeleri üzerindeki bildirim sayıları çıkmıyor ayarı mı var acaba?
Ben redmi note 8 ile arrowos ta yavaşlama yaşadığım için birçok başka rom denedim. En son android 16 baklava ile infinity x rom kurdum. Siteden aldığım Ekim ayı romunu kurdum. Gelen Kasım güncellemesinde kaydırma gezintisi çalışmadığı için ilk kurduğum Ekim romuna geri döndüm. Ayrıca custom ROM yükleyince hiçbir sensör çalışmıyor. Ekran Döndürme, proximity sensor vs. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
MiuiPro 20.3.26 android 9 roma geri döndüm. Aosp alışamadım. Aosp ye en yakın performansı veren MİUİ rom bu bence. EU rom 12.5.5 android 11 denedim çok ağır kalıyor.

Üst Alt