Fazla kullanan olmadığını gördüm ama bana önerilen rom bu idi bilinmeyen bir çözüm de siz bir ara bölüm yöneticisi idiniz bu tarz konular sizin işiniz değil miydi?
Cihazdan kaynaklandığını anlayacak kadar aklı selim bir insanım sağolun o konuda akıl yardımına ihtiyacım yok ve bana persist flashlamak gerektiği söylenmedi birde ben şahsen insanlara nasıl yardım ediyorsam ki burası yardımlaşma platformu yalnizca rom vs paylaşım yeri de değil insanlara ettiğim yardımın karşılığını ister istemez isterim yani anlıyor musunuz
Yardıma karşı sözüm yok
bu konuda hiçkimse bilmesine rağmen cevap yazmamazlık yapmaz insanlar cevap vermiyorsa belli ki bu durum bilmediklerinden kaynaklıdır
Persist konusu günde en az 2-3 kez açılıyor forumda illaki persist konusuna mı yönlendirmek gerekiyor pek anlayamadım doğrusu eğer sensörler ile ilgili bir problem olursa persist flaşlanır
kilit açmadan önce sorun yoktu demişsiniz zaten görünüyor kilit açılınca persist dosyaları bozulmuş
Evet bölüm yöneticisiydim yoğunluğumdan dolayı işimi bırakma kararı aldım lakin kaldı ki işime devam etsem bile kimse size cevap vermek zorunda değil zaten
ama herkes elinden gelen bir şeyler bildiği kadar yapmaya çalışırken çözüm kimsede yokken zorlamanız dikkatimi çekti doğrusu.
Bu foruma katıldığımdan beri açıkçası hiç bir yardımı karşılık bekleyerek yapmadım ama aksini düşünen olabilir saygı duyarım doğrusu
ama yardım beklerken de olmayan bilgiyi inatla beklemek yerine biraz araştırarak direk sorarak değil de farklı yerlerde konularda gerekirse telegramda araştırarak çözüme ulaşmayı ben şahsen tercih ederdim zaten forumda yaşanan soruna bir çözüm olsaydı birisi görüp yazardı endişeniz olmasın
keyifli forumlar dilerim...