Rom Redmi Note 8/8T MSM Xtended v11.5 - OFFICIAL | 10 Q (20.11.14)

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam birde advanced vipe yapıyoruz ya onda tüm seçenekleri siliyoruz ondan olabilir mi acaba yani zaten sorun global romda yokdu bl kilidi açıldıktan sonra rom yükleyince oldu stocktan tekrar geçmem önerildi ki bunu da denedim olmadı çok aşırı garip bir sorun kulaklık varken hiçbir sorun yok :D
Advanced wipe ile alakası yok hocam. Xtended telegram grubunda bahsedilmiş bir kaç kişi tarafından ama ona özel bir çözüm bulamadım. Onun haricinde stock romda bu sorunu yaşayan biri daha gördüm , kılıf ve ekran koruyucu çıkarmak dışında çözüm önerisi görmedim. Diğer custom romlarda ölü sensör adı altında persist flashlamak yerine az önce yazdığım çözümü not olarak düşmüşlerdi bende onu paylaştım. Ama bunun sizin sorununuza faydası olur mu bir fikrim yok

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Birincisi insanlar size yardımcı olmak zorunda mı ?
sorun çözülmediğinde

bu tarz mesajlar mı kullanmanız gerekiyor ?
forumda bu romu fazla kullanan olmadığını fark etmiş olmanız gerekiyordu zaten
eu betada yaşadığınızı söylemişsiniz durum cihaza özel bir şey ki başka kimse yaşamıyor ancak hala cevap almakta ısrar ediyorsunuz özelden yazıyorsunuz
bilinmeyen bir çözüm için ısrar ediyorsunuz
bir sorunu birden farklı romda yaşamanın bariz cihazdan kaynaklandığını belirtmem mi gerekiyor ?
sensörlerle ilgili bir problem olduğunda persist flaşlanmasından başka önerdiğimiz bir şey yok....
Fazla kullanan olmadığını gördüm ama bana önerilen rom bu idi bilinmeyen bir çözüm de siz bir ara bölüm yöneticisi idiniz bu tarz konular sizin işiniz değil miydi?
Cihazdan kaynaklandığını anlayacak kadar aklı selim bir insanım sağolun o konuda akıl yardımına ihtiyacım yok ve bana persist flashlamak gerektiği söylenmedi birde ben şahsen insanlara nasıl yardım ediyorsam ki burası yardımlaşma platformu yalnizca rom vs paylaşım yeri de değil insanlara ettiğim yardımın karşılığını ister istemez isterim yani anlıyor musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Advanced wipe ile alakası yok hocam. Xtended telegram grubunda bahsedilmiş bir kaç kişi tarafından ama ona özel bir çözüm bulamadım. Onun haricinde stock romda bu sorunu yaşayan biri daha gördüm , kılıf ve ekran koruyucu çıkarmak dışında çözüm önerisi görmedim. Diğer custom romlarda ölü sensör adı altında persist flashlamak yerine az önce yazdığım çözümü not olarak düşmüşlerdi bende onu paylaştım. Ama bunun sizin sorununuza faydası olur mu bir fikrim yok
Kılıfı ve ekran koruyucu çıkardım hocam o da etki etmedi ya söz konusu ben olunca hiçbir iş yerinde gitmiyor

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Fazla kullanan olmadığını gördüm ama bana önerilen rom bu idi bilinmeyen bir çözüm de siz bir ara bölüm yöneticisi idiniz bu tarz konular sizin işiniz değil miydi?
Cihazdan kaynaklandığını anlayacak kadar aklı selim bir insanım sağolun o konuda akıl yardımına ihtiyacım yok ve bana persist flashlamak gerektiği söylenmedi birde ben şahsen insanlara nasıl yardım ediyorsam ki burası yardımlaşma platformu yalnizca rom vs paylaşım yeri de değil insanlara ettiğim yardımın karşılığını ister istemez isterim yani anlıyor musunuz
Yardıma karşı sözüm yok
bu konuda hiçkimse bilmesine rağmen cevap yazmamazlık yapmaz insanlar cevap vermiyorsa belli ki bu durum bilmediklerinden kaynaklıdır
Persist konusu günde en az 2-3 kez açılıyor forumda illaki persist konusuna mı yönlendirmek gerekiyor pek anlayamadım doğrusu eğer sensörler ile ilgili bir problem olursa persist flaşlanır
kilit açmadan önce sorun yoktu demişsiniz zaten görünüyor kilit açılınca persist dosyaları bozulmuş
Evet bölüm yöneticisiydim yoğunluğumdan dolayı işimi bırakma kararı aldım lakin kaldı ki işime devam etsem bile kimse size cevap vermek zorunda değil zaten
ama herkes elinden gelen bir şeyler bildiği kadar yapmaya çalışırken çözüm kimsede yokken zorlamanız dikkatimi çekti doğrusu.
Bu foruma katıldığımdan beri açıkçası hiç bir yardımı karşılık bekleyerek yapmadım ama aksini düşünen olabilir saygı duyarım doğrusu
ama yardım beklerken de olmayan bilgiyi inatla beklemek yerine biraz araştırarak direk sorarak değil de farklı yerlerde konularda gerekirse telegramda araştırarak çözüme ulaşmayı ben şahsen tercih ederdim zaten forumda yaşanan soruna bir çözüm olsaydı birisi görüp yazardı endişeniz olmasın
keyifli forumlar dilerim...

Son düzenleme:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Yardıma karşı sözüm yok
bu konuda hiçkimse bilmesine rağmen cevap yazmamazlık yazmaz insanlar cevap vermiyorsa belli ki bu durum bilmediklerinden kaynaklıdır
Persist konusu günde en az 2-3 kez açılıyor forumda illaki persist konusuna mı yönlendirmek gerekiyor pek anlayamadım doğrusu eğer sensörler ile ilgili bir problem olursa persist flaşlanır
kilit açmadan önce sorun yoktu demişsiniz zaten görünüyor kilit açılınca persist dosyaları bozulmuş
Evet bölüm yöneticisiydim yoğunluğumdan dolayı işimi bırakma kararı aldım lakin kaldı ki işime devam etsem bile kimse size cevap vermek zorunda değil zaten
ama herkes elinden gelen bir şeyler bildiği kadar yapmaya çalışırken çözüm kimsede yokken zorlamanız dikkatimi çekti doğrusu.
Bu foruma katıldığımdan beri açıkçası hiç bir yardımı karşılık bekleyerek yapmadım ama aksini düşünen olabilir saygı duyarım doğrusu
ama yardım beklerken de olmayan bilgiyi inatla beklemek yerine biraz araştırarak direk sorarak değil de farklı yerlerde konularda gerekirse telegramda araştırarak çözüme ulaşmayı ben şahsen tercih ederdim zaten forumda yaşanan soruna bir çözüm olsaydı birisi görüp yazardı endişeniz olmasın
keyifli forumlar dilerim...
Anlayışınız için ve nazik konuşmanız için teşekkür ederim size de iyi forumlar dilerim hocam

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Xtended romu kurmadan önce çin firmware flashlıyor musunuz? Eğer fw flashlamadıysanız bir de öyle deneyin. Öncesinde şunu da deneyebilirsiniz(persist flashlamak yerine) Busybox kurun magiskten. Terminal uygulaması indirin
'su' yazıp root izni verin,daha sonra bu kodu yazıp onaylayıp cihazı yeniden başlatın.
chcon -R u: object_r: sensors_persist_file: s0 /mnt/vendor/persist/sensors
(Kod üzerinde ':' işareti sonrası boşlukları silin, boşluksuz yazdığımda emoji gözüküyor)

Ekli dosyalar

• IMG-20201108-WA0004.jpg
    IMG-20201108-WA0004.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 10

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
-Ru birleşik yazmışsınız -R u olacak chcon -R u

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Tamamdır hocam olmadı twrpden persist atacaz 3.4 sürümü destekliyor değil mi IMG yuklemesini yanlış bilmiyor isem
Bu yöntem işe yarasa bile geçici bir süreliğine düzeltecektir. Persist kurulumu hakkında bilgim yok hocam

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Tamamdır hocam olmadı twrpden persist atacaz 3.4 sürümü destekliyor değil mi IMG yuklemesini yanlış bilmiyor isem
Bu yöntem işe yarasa bile geçici bir süreliğine düzeltecektir. Persist kurulumu hakkında bilgim hocam

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular