- Adım
- Batuhan G
- Cihazım
- Oneplus 9Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 14
Hayır 11.5 hocamAndroid 11(XR)sürümünümü kullanıyorsunuz?
Hayır 11.5 hocamAndroid 11(XR)sürümünümü kullanıyorsunuz?
Anladığım kadarıyla diğer romlarda böyle bir sorun olmuyor? Eğer başka romlarda da problem varsa , kılıf ve ekran koruyucuyu söküp bide öyle deneyin. Sadece bunda sorun oluyorsa sensor test uygulaması indirip proximity sensorunu bi kontrol edin bakalım orda durum ne olacak.Hayır 11.5 hocam
Hocam eu beta ve bunda oldu onceden bl kilidi kapalı iken 11.0.10 sürümü kurulu idi sanırım doğru yazamamis olabilirim bl kilidi açıldı twrp yükleyip msd denedik bu sorun oluştu romdan sorun vardır dedik sonra eu Roma geçtik gene aynı sorun oluştu yani 2 gündür bir çözüm arıyorum program vs denedik Hardware ayar kısmına da giremiyoruz aosp romdan kaynaklı sanırım numarayı yazıp arayınca çalışmıyor tikandik kaldık persist varmış sanırım gerek kalmaz ise yapmamayım Google telefonda da aynı sorun mevcut kulaklıkta hiçbir sorun yokAnladığım kadarıyla diğer romlarda böyle bir sorun olmuyor? Eğer başka romlarda da problem varsa , kılıf ve ekran koruyucuyu söküp bide öyle deneyin. Sadece bunda sorun oluyorsa sensor test uygulaması indirip proximity sensorunu bi kontrol edin bakalım orda durum ne olacak.
Eğer yakınlık sensörünü test uygulamasından kontrol ettiğiniz sırada düzgün bir şekilde çalışıyorsa başka bir telefon uygulaması indirin ayarlardan varsayılan yapın bide öyle deneyin.
Play storedan sensor test için uygulama indirebilirsiniz. Persist aklıma geldi fakat o ölü sensorler için önerilmiş bir yöntemdi. Sizin yakınlık sensörü takılı kalıyor yani çalışıyor o yüzden önermedim, belki de işe yarayabilir bir fikrim yok hocamHocam eu beta ve bunda oldu onceden bl kilidi kapalı iken 11.0.10 sürümü kurulu idi sanırım doğru yazamamis olabilirim bl kilidi açıldı twrp yükleyip msd denedik bu sorun oluştu romdan sorun vardır dedik sonra eu Roma geçtik gene aynı sorun oluştu yani 2 gündür bir çözüm arıyorum program vs denedik Hardware ayar kısmına da giremiyoruz aosp romdan kaynaklı sanırım numarayı yazıp arayınca çalışmıyor tikandik kaldık persist varmış sanırım gerek kalmaz ise yapmamayım Google telefonda da aynı sorun mevcut kulaklıkta hiçbir sorun yok
Hocam yakınlık sensörü (onarım) adlı aplikasyon ile denendi bir faydası olmadı yaniPlay storedan sensor test için uygulama indirebilirsiniz. Persist aklıma geldi fakat o ölü sensorler için önerilmiş bir yöntemdi. Sizin yakınlık sensörü takılı kalıyor yani çalışıyor o yüzden önermedim, belki de işe yarayabilir bir fikrim yok hocam
Xtended romu kurmadan önce çin firmware flashlıyor musunuz? Eğer fw flashlamadıysanız bir de öyle deneyin. Öncesinde şunu da deneyebilirsiniz(persist flashlamak yerine) Busybox kurun magiskten. Terminal uygulaması indirinHocam yakınlık sensörü (onarım) adlı aplikasyon ile denendi bir faydası olmadı yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani umarım artık biri çıkıp der ki sorun şurada
Custom romlarda çin fw flashlamak çoğu zaman önerilir. Ama eu da gerek yok dediğiniz gibi.Hocam konusunda göremedim Çin firmware olayı birde eu betada da yaptığı için sorun orada değildir diye düşünüyorum ve emoji koyduğunuz yerler /şu mudur hocam
Hocam birde advanced vipe yapıyoruz ya onda tüm seçenekleri siliyoruz ondan olabilir mi acaba yani zaten sorun global romda yokdu bl kilidi açıldıktan sonra rom yükleyince oldu stocktan tekrar geçmem önerildi ki bunu da denedim olmadı çok aşırı garip bir sorun kulaklık varken hiçbir sorun yokCustom romlarda çin fw flashlamak çoğu zaman önerilir. Ama eu da gerek yok dediğiniz gibi.
Mesajı düzelttim ':' yanındaki boşlukları silin, boşluksuz yazdığımda emoji çıkıyor
Birincisi insanlar size yardımcı olmak zorunda mı ?Yani umarım artık biri çıkıp der ki sorun şurada
bu tarz mesajlar mı kullanmanız gerekiyor ?Arkadaşlar akıl verecek veya yardımcı olacak yok mu