Rom Redmi Note 7 Xioami Eu Beta Rom MIUI_10.5_9.9.3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Hocam bende kullanıyorum şu an eu beta son sürümü,bahsettiğiniz sorunlar yok bende belki kurulumun etkisi olabilir.Arama ekranı arka plana atınca çıkıyor bütün romlarda öyle direk o şekilde olması normal değil tabi,yakınlık sensörü bazı romlarda oluyor ama son beta da yok şu an.İsterseniz temiz bir kurulum yapın tekrar.Romda en ufak bir sıkıntı yok çünkü.
Pixel için ise kesinlikle format data yapıp baştan kurmak gerekiyor,ben derpfest romu denedim beğendim de ama miui a alışkın olduğum için fazla dayanamadım.İlla yüklemek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim.Hem batarya hem performans açısından çok iyi bir rom.Biraz meşakkatli oluyor tabi miui a göre kurulumu.Bu arada kilidi açmakla en doğru kararı vermişsiniz

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler cevap için. Pixel kurmak istedim biraz önce ama, format data dahil tüm wipe ları yaptım kuramadım şu hatayı veriyor (Error: This package requires firmware from MIUI 10.3.5.0 or newer. Please upgrade firmware and retry!)
fastboot ile vbmeta.img dahi yükledim ama hep aynı hatayı verdi. Benim cihaz anti:4 olduğu için daha fazla kurcalamadan Eu karalıya geçtim hemen. Beta şimdilik bana göre değil galiba. Biraz daha tecrübe edeyim sonrasına bakarız.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Teşekkürler cevap için. Pixel kurmak istedim biraz önce ama, format data dahil tüm wipe ları yaptım kuramadım şu hatayı veriyor (Error: This package requires firmware from MIUI 10.3.5.0 or newer. Please upgrade firmware and retry!)
fastboot ile vbmeta.img dahi yükledim ama hep aynı hatayı verdi. Benim cihaz anti:4 olduğu için daha fazla kurcalamadan Eu karalıya geçtim hemen. Beta şimdilik bana göre değil galiba. Biraz daha tecrübe edeyim sonrasına bakarız.
Rica ederim hocam.Fw 10.3.6.0 ı flashlamanız gerekiyor,öncekini flashladığınız için hata veriyor.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Arkadaslar yanitlarsaniz sevinirim
Eu Beta 9.8.8 kurulu.Simdi 9.8.9 rom.zip ini indirdim .Assagidaki sekilde guncelleme yapacagim .Dogru yoldamiyim?

TWRP den wipe/cache/dalvic cache/system i isaretleyip sliyorum.Sonra install dan EU Beta Zip dosyasini secerek guncellemis mi oluyorum.Mevcut yazilimi.

Yani uygulamalar ve verilerim silinmeden bu sekilde mi guncellemis olacagim.

Son düzenleme:

omerfaruk.5834

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Samsung note 3
Konular
12
Garantiyi bozar mı?

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Arkadaslar yanitlarsaniz sevinirim
Eu Beta 9.8.8 kurulu.Simdi 9.8.9 rom.zip ini indirdim .Assagidaki sekilde guncelleme yapacagim .Dogru yoldamiyim?

TWRP den wipe/cache/dalvic cache/system i isaretleyip sliyorum.Sonra install dan EU Beta Zip dosyasini secerek guncellemis mi oluyorum.Mevcut yazilimi.

Yani uygulamalar ve verilerim silinmeden bu sekilde mi guncellemis olacagim.
Hayır hocam sadece dalvik art cache ve cache yapıp romu yüklemeniz yeterli.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Tesekkur ederim deniyecegim.Hocam bu arada BL kilidi acip EU Beta yi yukledim 9.8.8 versiyonunu Sanki Global e gore pili daha cabuk.harciyor gbime geldi.Sizdede ayni cihaz var sanirim sizde durum nedir.? Ekran suresi ne kadar aliyorsunuz.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Rica ederim hocam,ben direk 9.8.9 u kurdum,dün akşam aldığım süre 6 saat 45 dk ama 3 saatlik bir film izlemiştim onunla beraber,sizin aldığınız süre ne kadar?

Son düzenleme:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
5 saat civari hocam.film,internet sorf vs 8 saati geciyor idi Globalde.EU Stabil i deniyeyim birde.

Global den cok memnundum ama su bildirim simgesinin kaybolmasi beni cildirtiyordu..xml dosyalari ile oynayip duzeltilecek birsey olsa.Geri Globale donerim.

Bu arada Eski telefonumda Altta gezinti cubugunda su tarz bi buton vardi resimde en alttaki secenek.Parmakla cekip indirdigimiz ust kismi.Bu butonla indirebiliyoruz.Bu tarz bisey i getirebilme sansimiz varmi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
5 saat civari hocam.film,internet sorf vs 8 saati geciyor idi Globalde.EU Stabil i deniyeyim birde.

Global den cok memnundum ama su bildirim simgesinin kaybolmasi beni cildirtiyordu..xml dosyalari ile oynayip duzeltilecek birsey olsa.Geri Globale donerim.

Bu arada Eski telefonumda Altta gezinti cubugunda su tarz bi buton vardi resimde en alttaki secenek.Parmakla cekip indirdigimiz ust kismi.Bu butonla indirebiliyoruz.Bu tarz bisey i getirebilme sansimiz varmi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Maalesef hocam MIUI da çok zor buton olayı,aosp romlarda farklı şekillerde var ama.
Bende bir soru sorayım ozaman :) şarj düşüşü nasıl şu an kullandığınız romda mesela kaç dakikada bir şarj düşüyor?

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Global de 10 dk da yaklasik yuzde 1-2 anca gitmisdir.Tam hatirlamiyorum ama bkere sarjdan ckarir ckarmaz 99 da dusmezdi hemen.

EU da ckarir ckarmaz sarjda 99 dusuyor ortalama 15 dk de yuzde 5 yani yuzde 95 oluyor.Parlaklik full acik internet sorf.

Valla zaten stabillil konusunda ince detayli bri degilim.Global dede reklam haric ki onlarda kapatiliyor herseyden memnundum.Sarjida iyydi Su simge skntisindan dolayi gecdim. EU ya ..EU beta da stabil guzel lakin sarj tuketimi hizli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt