- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Memur
- Konular
- 1
Hocam bende kullanıyorum şu an eu beta son sürümü,bahsettiğiniz sorunlar yok bende belki kurulumun etkisi olabilir.Arama ekranı arka plana atınca çıkıyor bütün romlarda öyle direk o şekilde olması normal değil tabi,yakınlık sensörü bazı romlarda oluyor ama son beta da yok şu an.İsterseniz temiz bir kurulum yapın tekrar.Romda en ufak bir sıkıntı yok çünkü.
Pixel için ise kesinlikle format data yapıp baştan kurmak gerekiyor,ben derpfest romu denedim beğendim de ama miui a alışkın olduğum için fazla dayanamadım.İlla yüklemek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim.Hem batarya hem performans açısından çok iyi bir rom.Biraz meşakkatli oluyor tabi miui a göre kurulumu.Bu arada kilidi açmakla en doğru kararı vermişsiniz
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler cevap için. Pixel kurmak istedim biraz önce ama, format data dahil tüm wipe ları yaptım kuramadım şu hatayı veriyor (Error: This package requires firmware from MIUI 10.3.5.0 or newer. Please upgrade firmware and retry!)
fastboot ile vbmeta.img dahi yükledim ama hep aynı hatayı verdi. Benim cihaz anti:4 olduğu için daha fazla kurcalamadan Eu karalıya geçtim hemen. Beta şimdilik bana göre değil galiba. Biraz daha tecrübe edeyim sonrasına bakarız.