Rom Redmi Note 7 Xioami Eu Beta Rom MIUI_10.5_9.9.3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shrewd34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Ben şimdi dün BL kilidini açtığım note 7 cihazıma EU.Beta 9.8.8 kurdum. 2-3 haftada bir en son yayınlanan beta sürümü indirir kurarım bu şekilde kullanırım diye düşünüyorum. Ancak ben yeni yayınlanan sürümü kurarken hep telefon sıfırlanacak baştan mı ayar yapacağım?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Ben şimdi dün BL kilidini açtığım note 7 cihazıma EU.Beta 9.8.8 kurdum. 2-3 haftada bir en son yayınlanan beta sürümü indirir kurarım bu şekilde kullanırım diye düşünüyorum. Ancak ben yeni yayınlanan sürümü kurarken hep telefon sıfırlanacak baştan mı ayar yapacağım?
Hayır sıfırlanmaz. Romu kurduktan sonra 2 wipe yapıp reboot edersiniz. Her şeyiniz yerli yerinde kalır.

shrewd34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Hayır sıfırlanmaz. Romu kurduktan sonra 2 wipe yapıp reboot edersiniz. Her şeyiniz yerli yerinde kalır.
2 wipe derken kastınız Dalvik/ART Cache ve Data işaretleyip wipe yapmak mı?

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
2 wipe derken kastınız Dalvik/ART Cache ve Data işaretleyip wipe yapmak mı?
İnstalldan romu gösterip, flashlayın. Sonra dalvic cache flashlayın. Daha sonra da reboot edin. Hepsi bu kadar.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Şuan eu stable kullanıyorum beta önerirmisiniz?
Bu bir tercih meselesi. Eğer her hafta güncelleme alıp ne gibi değişiklikler var göreyim, test edeyim diyorsanız betaya geçin derim. Tabii bunun yanında ufak tefek hataları da göze almanız gerekecek. Lakin problem yaşamayayım, hiç başım ağrımasın diyorsanız, adı üstünde stabilde kalın. Benim size tavsiyem ise Eu-beta olur. Zira benim şahsi fikrim Eu beta en az Eu Stabil kadar stabildir. Yine de karar sizin.

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Bu bir tercih meselesi. Eğer her hafta güncelleme alıp ne gibi değişiklikler var göreyim, test edeyim diyorsanız betaya geçin derim. Tabii bunun yanında ufak tefek hataları da göze almanız gerekecek. Lakin problem yaşamayayım, hiç başım ağrımasın diyorsanız, adı üstünde stabilde kalın. Benim size tavsiyem ise Eu-beta olur. Zira benim şahsi fikrim Eu beta en az Eu Stabil kadar stabildir. Yine de karar sizin.

Selam
Yaklaşık bir aydır Redmi Note 7 Global 10.3.6 kullanıyordum, bu rom ile ilgili bir çok sorunum vardı, en son dayanamadım garantisi xioami nin olsun dedim ve BL kilidini açtım ve en çok methi yapılan EU Beta ya geçiş yaptım. Şuan ki versiyonum EU Beta 10.5 - 9.8.9. Bu romda da maalesef yakınlık sensörü sorunu ile karşılaştım, hadi bunu geçtim fakat bu seferde resimde de görüldüğü gibi herhangi bir arama geldiğinde arayan kişiyi göremiyorum sadece ekranın sol üst tarafında küçük bir yeşil bildirim çıkıyor 00:00 yazıyor. Bu bildirime tıklıyarak çağrıyı cevaplayabiliyorum. Sorunsuz bir şekilde kullanamayacakmıyım ben bu telefonu :@
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Selam
Yaklaşık bir aydır Redmi Note 7 Global 10.3.6 kullanıyordum, bu rom ile ilgili bir çok sorunum vardı, en son dayanamadım garantisi xioami nin olsun dedim ve BL kilidini açtım ve en çok methi yapılan EU Beta ya geçiş yaptım. Şuan ki versiyonum EU Beta 10.5 - 9.8.9. Bu romda da maalesef yakınlık sensörü sorunu ile karşılaştım, hadi bunu geçtim fakat bu seferde resimde de görüldüğü gibi herhangi bir arama geldiğinde arayan kişiyi göremiyorum sadece ekranın sol üst tarafında küçük bir yeşil bildirim çıkıyor 00:00 yazıyor. Bu bildirime tıklıyarak çağrıyı cevaplayabiliyorum. Sorunsuz bir şekilde kullanamayacakmıyım ben bu telefonu :@
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Anladığım kadarıyla Note 7 hayli problemli bir cihaz. Yaşadığınız problemlerin eğer romla alakalı olduğunu düşünüyorsanız betada bir alt sürüme yada Eu stabile dönerek aşmayı deneyebilirsiniz. Fakat önce telefonunuzun gelen çağrı ayarlarındaki ayarları kontrol edin. Mutlaka bir eksiklik vardır diye düşünüyorum. Yakınlık sensörü kapalı olabilir. Farklı bir cihaz olduğu için yanlış bir yönlendirme yapmak ta istemiyorum..
Hem Eu beta kullanıp hem de Note 7 sahibi olan sayın cohci52 hocam belki size sıkıntınızı çözmenizde yardımcı olabilir.

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Teşekkür ederim, ben o zaman cohci52 hocamın cevabını bekleyeceğim, fakat pixel experience official rom buldum indirdim yüklesem mi diyorum, ama herşeyi baştan kurmak çok can sıkıcı bir durum.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Teşekkür ederim, ben o zaman cohci52 hocamın cevabını bekleyeceğim, fakat pixel experience official rom buldum indirdim yüklesem mi diyorum, ama herşeyi baştan kurmak çok can sıkıcı bir durum.
Hocam bende kullanıyorum şu an eu beta son sürümü,bahsettiğiniz sorunlar yok bende belki kurulumun etkisi olabilir.Arama ekranı arka plana atınca çıkıyor bütün romlarda öyle direk o şekilde olması normal değil tabi,yakınlık sensörü bazı romlarda oluyor ama son beta da yok şu an.İsterseniz temiz bir kurulum yapın tekrar.Romda en ufak bir sıkıntı yok çünkü.
Pixel için ise kesinlikle format data yapıp baştan kurmak gerekiyor,ben derpfest romu denedim beğendim de ama miui a alışkın olduğum için fazla dayanamadım.İlla yüklemek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim.Hem batarya hem performans açısından çok iyi bir rom.Biraz meşakkatli oluyor tabi miui a göre kurulumu.Bu arada kilidi açmakla en doğru kararı vermişsiniz

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt