- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 81
Hocam imei gitmez değil mi ?
Hayır hocamHocam imei gitmez değil mi ?
Nasıl bir eror?Redmi note 8 vardı dün elimde kardeşimdeki note 7 ile değiştirdim ve soluğu burada aldım. Kararlı romu indiriyorum şuan Test edip dönüş yapacağım Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yükleyemedim Error verdi zip recovery üzerinden yüklerken
Sıkıntıyı giderdim. Sıkıntı benden kaynaklıymış aslında sonradan fark ettim. Sıfırdan fastboot rom kurdum. Daha sonra tek tuşla TWRP konusunda TWRP yükledim. Yukarıdaki talimatlarıda bir bir uyguladım. Global rom'a göre daha fazla özellikli Miui 11 EU rom kurdum. Tıkır tıkır kullanıyorum. Kurulumdan sonra şarjım %52 civarındaydı. Malum yeni kurulum yaptıktan sonra kurulumdu yedeklemeleri yüklemekti vs baya bir yoruyoruz telefonu ona rağmen şu saatte yüzde 28 şarjım var. Bence rom gayet güzel performanslı bir rom. Emeğinize sağlık. Takipteyim.Nasıl bir eror?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl bir eror?
Aga hangi sürümden geçtinSıkıntıyı giderdim. Sıkıntı benden kaynaklıymış aslında sonradan fark ettim. Sıfırdan fastboot rom kurdum. Daha sonra tek tuşla TWRP konusunda TWRP yükledim. Yukarıdaki talimatlarıda bir bir uyguladım. Global rom'a göre daha fazla özellikli Miui 11 EU rom kurdum. Tıkır tıkır kullanıyorum. Kurulumdan sonra şarjım %52 civarındaydı. Malum yeni kurulum yaptıktan sonra kurulumdu yedeklemeleri yüklemekti vs baya bir yoruyoruz telefonu ona rağmen şu saatte yüzde 28 şarjım var. Bence rom gayet güzel performanslı bir rom. Emeğinize sağlık. Takipteyim.
Redmi Note 7 için V10.3.10.0.PFGMIXM ROM | MIUI 10 | Android 9 fastboot romu kurdum bu sürümü yükledikten sonrada TWRP vs. kurulumları gerçekleştirim miui 11 EU'yu kurdumAga hangi sürümden geçtin
4 wipe yapıpta kurabilirsiniz ama format data yapıp temiz kurulum yapmanız daha sağlıklı olur.Merhabalar, Redmi Note 7 Global Kararlı 10.3.12 BL kilit açık, bu romu sıfırdan temiz nasıl kurabilirim?