- Adım
- .
- Cihazım
- Xiaomi 13T Pro
- Konular
- 33
Kullanıyorum hocam çıktığı dakikadan itibaren hemdeBu hafta pek yorum görmüyorum yokmu kullanan son betayı...
Kullanıyorum hocam çıktığı dakikadan itibaren hemdeBu hafta pek yorum görmüyorum yokmu kullanan son betayı...
Kullanıyorum hocam çıktığı dakikadan itibaren hemde
Bana hiç olmadı gayet iyi olduğunu düşünüyorum.Şarj konusunda bir kaç şikayet okudum özelikle %100'den bir den düşüyormuş size denk geldimi?
Evet hocam sıkıntı çıkarabilir 4 wipe yapmanız daha sağlıklı sorun felan çıkabilir yoksa.İyi günler cihazım Xiaomi mi5s şuan kullandığım rom MIUI 8 eu 8.5.6.0 Android 6.0
telefon için en stabil rom o yüzden bunu kullaniyorum benim tel için daha çıkmadı ama MIUI 11 Eu çıkar ise TWRP üzerinden wipe cache yaparak direk MIUI 11 e gecebilirmiyim MIUI 8 den MIUI 11 direk geçmek sıkıntı yaratır mı ?
Hocam o sorun değil full wipe yapıp cihazdaki herşeyi silebilirim de yedegim var benim söylemek istediğim MIUI 10 kullaniyorken fastboot üzerinden telefonu downgrade yapıp versiyon düşürdüm sıfır MIUI 8 kurdum daha sonrada MIUI 8 eu stable kurdum şimdi 4 wipe dediğiniz full wipe mi ? onu yapmaya razıyım ama birden MIUI 8 den 3 versiyon üstünü MIUI 11 kurmak sıkıntı çıkarır mı Twrp üzerinden kurulunca pek sıkıntı çıkarmıyor ama yinede emin degilimEvet hocam sıkıntı çıkarabilir 4 wipe yapmanız daha sağlıklı sorun felan çıkabilir yoksa.
Anladığım kadarıyla evet hocam full wipe yapıp kurarsanız sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorumHocam o sorun değil full wipe yapıp cihazdaki herşeyi silebilirim de yedegim var benim söylemek istediğim MIUI 10 kullaniyorken fastboot üzerinden telefonu downgrade yapıp versiyon düşürdüm sıfır MIUI 8 kurdum daha sonrada MIUI 8 eu stable kurdum şimdi 4 wipe dediğiniz full wipe mi ? onu yapmaya razıyım ama birden MIUI 8 den 3 versiyon üstünü MIUI 11 kurmak sıkıntı çıkarır mı Twrp üzerinden kurulunca pek sıkıntı çıkarmıyor ama yinede emin degilim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hatta eğer full wipe yaparım diyorsanız beta da kurabilirsiniz çok fark yok diye biliyorum.Hocam o sorun değil full wipe yapıp cihazdaki herşeyi silebilirim de yedegim var benim söylemek istediğim MIUI 10 kullaniyorken fastboot üzerinden telefonu downgrade yapıp versiyon düşürdüm sıfır MIUI 8 kurdum daha sonrada MIUI 8 eu stable kurdum şimdi 4 wipe dediğiniz full wipe mi ? onu yapmaya razıyım ama birden MIUI 8 den 3 versiyon üstünü MIUI 11 kurmak sıkıntı çıkarır mı Twrp üzerinden kurulunca pek sıkıntı çıkarmıyor ama yinede emin degilim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkür ederim hocam ama oldum olası Beta olan şeylere ısınamadım stabil versiyonu beklerim büyük ihtimalHocam hatta eğer full wipe yaparım diyorsanız beta da kurabilirsiniz çok fark yok diye biliyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir