- Adım
- Recep
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 0
Note 7 icin kernel arayisina girdim bu cihaz icin en populer olani predator stormbreaker kernel anladigim kadarıyla. Miui 12 de predator kernel kullanmak istiyorum. Bu konudaki ve xda forumunda yazilanlari okudum fakat hala tam anlamis değilim.
Xiaomi.eu miui12ile en uyumlu ve duzgun çalışan hangisi.
Eas ve hmp versiyonlari var. İki versiyon arasındaki farklari okudum fakat hangisini kullanmalıyım.
Performans ve batarya önceliğim var tabi ki. Bekleme modunda standart kullanimda vs daha az pil tuketmesi benim icin daha iyi olur. Oyun oynayan bir insan değilim. Gundelik kullanimimi etkilemeden ekstra katabilecekleri varsa denemek istiyorum.
Xda da kurulum asamlarinda sadece twrp den flashlayip kurmaktan bahsediyor, baska bir seye gerek var mi. Cihazımi rootlu kullanmiyorum magisk vs kurmuyorum gerekmeyecekse iyi olur.
Tekrar stock kernele dönmek icin ne yapmak gerekiyor.
Kafamda deli sorular
Xiaomi.eu miui12ile en uyumlu ve duzgun çalışan hangisi.
Eas ve hmp versiyonlari var. İki versiyon arasındaki farklari okudum fakat hangisini kullanmalıyım.
Performans ve batarya önceliğim var tabi ki. Bekleme modunda standart kullanimda vs daha az pil tuketmesi benim icin daha iyi olur. Oyun oynayan bir insan değilim. Gundelik kullanimimi etkilemeden ekstra katabilecekleri varsa denemek istiyorum.
Xda da kurulum asamlarinda sadece twrp den flashlayip kurmaktan bahsediyor, baska bir seye gerek var mi. Cihazımi rootlu kullanmiyorum magisk vs kurmuyorum gerekmeyecekse iyi olur.
Tekrar stock kernele dönmek icin ne yapmak gerekiyor.
Kafamda deli sorular