Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

samochu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
un son stabil sürümünü yükle kardeşim.
Altta ""Try to download anyway."" Yazan kısımdan tıkla indir.
İste hocam sikinti orada install bolumunde telefon hafizasi bos gozukuyor twrp den birsey yukleyemiyorum , orange fox twrp den yukleniyor galiba

rcredmis2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
İste hocam sikinti orada install bolumunde telefon hafizasi bos gozukuyor twrp den birsey yukleyemiyorum , orange fox twrp den yukleniyor galiba
Varsa eger Hafıza kartı veya otg cihazına at indirdigin twrp yi oradan yukle

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
wipe data'dan format all (bu yerin ismi başkaydı tam hatırlamıyorum) yapman gerek bütün herşeyin silinir haberin olsun ondan sonra twrpden cıkmadan orange fox dosyalarını at usb ile ordan direk yükle bi bug vardı sanırım twrpde android sürüm değişirken hafızaları sifreliyodu sanırım orange foxda oyle bi problem olmuyo

samochu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
wipe data'dan format all (bu yerin ismi başkaydı tam hatırlamıyorum) yapman gerek bütün herşeyin silinir haberin olsun ondan sonra twrpden cıkmadan orange fox dosyalarını at usb ile ordan direk yükle bi bug vardı sanırım twrpde android sürüm değişirken hafızaları sifreliyodu sanırım orange foxda oyle bi problem olmuyo
hocam orange fox yükledim miui 12 betayı kurdum , açılışta To start Android, enter your PIN diyor ve şifre istiyor telefonu açamıyorum şuan

elazizli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asilhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
hocam orange fox yükledim miui 12 betayı kurdum , açılışta To start Android, enter your PIN diyor ve şifre istiyor telefonu açamıyorum şuan
Mİ CLOUD ŞİFRESİ İSTİYOR BİLİYORSAN GİR AÇILIR

batuhanuludere06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Y. Batuhan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Geçenlerde benim de başıma geldi sanırım son eu sürümünden kaynaklı bir sıkıntı. Bir önceki sürüme geri dönmek istedim. Orangefox kullanmama rağmen telefon kendini şifreledi ve hiç bir şekilde açılmadı. Mecbur hard reset attım bütün bilgilerim gitti. Yani orangefox ta şifreleme kesin olmaz diye bir şey yok.

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
xiaomi.eu_multi_HMNote7_V12.0.1.0.QFGCNXM_v12-10

Üst Alt