Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Fury570

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Hocam bu sürümü kurduğunuzda aktif olarak gelmiyor. Ayarlar > Ekran > Kontrol Merkezi ve Durum Çubuğu menüsünden yeni kontrol merkezini kullan seçeneğini aktif hale getirmeniz lazım.
Yaptım hocam teşekkürler birde sürekli flash yanıp sönüyor bildirimde gelmiyor anlamadım 2 dk da bir yanıp sönüyor sürekli galiba eskisine geri döneceğim bana yaramadı bu sürüm

Fury570

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Arkadaşlar bu telefonun otomatik güncelleme yerine yeni güncelleme gelince oradan yükleyebiliyor mu bu roomda yoksa yeni güncelleme gelince elle mi yüklenmesi gerekiyor

seferizm

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Arkadaşlar bu telefonun otomatik güncelleme yerine yeni güncelleme gelince oradan yükleyebiliyor mu bu roomda yoksa yeni güncelleme gelince elle mi yüklenmesi gerekiyor
Otomatik güncelleme yok diye biliyorum kendi güncelleyicisine düşüyor ama dosya indirip yükle diyorsun.

Fury570

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Yani telefonun otomatik güncellemesine gelmiyor mu yeni güncelleme bu roomda

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Yani telefonun otomatik güncellemesine gelmiyor mu yeni güncelleme bu roomda
Hocam arkadas ust mesajda cevap vermis. Eger bu romu twrp yada oramge fox ile kurduysaniz sistem guncellemeye rom dusuyor fakat indirip manuel olarak revovery den kurmaniz gerekiyor

dogas225

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğa Savaş D
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Arkadaşlar herkes yorumunu eklemiş rom hakkında yakında da stock olarak çıkacak rom ancak ben de bir yorum eklemek istiyorum.
Beta geldiği gibi bu miui 12 romuna geçtim çince kullanıyordum ve çok fazla sorunu vardı bir süre dayandım eu çıkınca direkmen balık gibi atladım tabiki yine hatalar vardı ve o da ilk başta kullanımı engellicek kadar sorun çıkarıyordu ama güncellemeler ile gayet güzel olmuştu daha sonrasında.
Ama arada sırada oluşan hatalar ve sürekli güncelleme geldiğinde telefonumun şifrelenmesi gibi sorunlarla karşılaştığım için miui 11 stock roma geçiş yaptım ben hayatımda böyle kasma görmedim resmen rezillik yaşıyormuşuz xiaomi kullanıcıları olarak , bugün geri dönüşü olmamak üzere miui 12'ye geçiş yapıyorum.
Stock miui 12 yakında lavender'e gelecek olsa bile hemen beta yükleyip huzura varmanızı öneririm.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Arkadaslar bu surumde kac beta kaldi tahmini ? Yani kac beta daha gelir

samochu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Arkadaşlar 11.0.1.0 yuklu suan cihazimda, twrp 3.3.0.0 yuklu, fakat guncelleme yapmak istedigimde twrp ye girdigimde surekli sifre istiyor sd card bos gozukuyor, 2 kere format data yapip sifirladim telefonu sizce nasil cozum bulabilirim?

rcredmis2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Arkadaşlar 11.0.1.0 yuklu suan cihazimda, twrp 3.3.0.0 yuklu, fakat guncelleme yapmak istedigimde twrp ye girdigimde surekli sifre istiyor sd card bos gozukuyor, 2 kere format data yapip sifirladim telefonu sizce nasil cozum bulabilirim?
un son stabil sürümünü yükle kardeşim.
Altta ""Try to download anyway."" Yazan kısımdan tıkla indir.

Casper48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramil
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Merhaba Arkadaşlar Cihaz Redmi note 7. Cihaz Fastboot yazıb kalmış usb bilgisayara baglanmyor şarj olmyor.Yardım lutven

Üst Alt