İyi forumlar dilerim. OTA üzerinden yüklenebiliyor mu ?20.5.21 İndirme linki konu başlığına eklendi,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim hocam ama temiz kurulum yapmakta fayda var sanırım
hocam indirme linki yavaştı bende drive a yükledim sunucudan ,isterseniz ekleyebilirsiniz daha hızlı inecektir.20.5.21 İndirme linki ve değişiklikler konu başlığına eklendi,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
İndirme linkinde 1.84 GB, driver da 2.0 GB gösteriyor sebebi nedir hocam ?hocam indirme linki yavaştı bende drive a yükledim sunucudan ,isterseniz ekleyebilirsiniz daha hızlı inecektir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
driveda da aynı hocam?İndirme linkinde 1.84 GB, driver da 2.0 GB gösteriyor sebebi nedir hocam ?
driveda da aynı hocam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica ederim hocam yine de kuşkunuz var ise iptal edip konudaki linkten indirebilirsiniz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bundan sebep demiştim hocam ama siz öyle diyorsanız sorun yoktur. Teşekkür ederim
Hayır estağfurullah bir kuşkum yok sadece nedenini merak etmiştim. Onuda çözüme kavuşturduk sorun yok teşekkürler alakanızaRica ederim hocam yine de kuşkunuz var ise iptal edip konudaki linkten indirebilirsiniz.