- Adım
- Salih
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 10
Anlaşılmıyor, ne vardı?Ekranin alt kısmını fark edebiliyormusunuz sırf bu yuzden degistiricem bu teli...
Anlaşılmıyor, ne vardı?Ekranin alt kısmını fark edebiliyormusunuz sırf bu yuzden degistiricem bu teli...
Evet kurabilirsin romu indir SD karta yükle güncelleme menüsünden seç twrp ile kur o kadar12 nin üzerine 11 i direk kurabiliyormuyuz...telefon cok isiniyor rom stabil çalışmıyor daha
Evet kurabilirsin romu indir SD karta yükle güncelleme menüsünden seç twrp ile kur o kadar12 nin üzerine 11 i direk kurabiliyormuyuz...telefon cok isiniyor rom stabil çalışmıyor daha
Herhangi bir sorun ile karşılaşmadımAh ah su romu indirdim kurmaya cesaret edemedim acaba romu kullanan arkadaslar yaşadığı sorunu soyleyebilir mi hatalar?
Başka bir sayfaya gecince bir oncekinin izler kalıyorAnlaşılmıyor, ne vardı?
Seninki Ghost Ekran olmus.Başka bir sayfaya gecince bir oncekinin izler kalıyor
Bir süre sonra kendiliginden duzeliyor eger uzun sure kalirsam bi yerde yine yapiyor...Seninki Ghost Ekran olmus.
Aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl çözüm bulacağız yaBu sabah yükledim hiç bi kasma donma sorunu yok gayet stabil çalışıyor bende tek sorun şarj performansı iyi değil yüzde 47de 3.30 saat ekran süresi aldım kenarda dururken şarj yiyor
Güzel bilgi, faydası olabilir teşekkürler.yanlız eu mıuı formda kesinlikle wipe yapmayın format /data partition yapın diyor