Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

snape

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Telefon güncelleme paketini seçin yerinden kurulabilirmi bu bende şuan bir önceki sürüm var 20.5.13 ü telefon hakkında bölümünden indirip güncelleme paketi ile kurabilirmiyiz sıkıntı olurmu

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
592
Telefon güncelleme paketini seçin yerinden kurulabilirmi bu bende şuan bir önceki sürüm var 20.5.13 ü telefon hakkında bölümünden indirip güncelleme paketi ile kurabilirmiyiz sıkıntı olurmu
Hocam bu işlemler için en sağlıklısı twrp yada orangefox üzerineden 3 wipe işlemi yaptıktan sonra rom+magisk kurmaktır

snape

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Hocam bu işlemler için en sağlıklısı twrp yada orangefox üzerineden 3 wipe işlemi yaptıktan sonra rom+magisk kurmaktır
Ben orangeyi kullanmadım betayı öle yüklemiştim acaba twrp kayboldumu tekrarmı twrp kurmak gerek magisk kurmamıştım çünkü ya benim bildiğim telden indirip ota ile kurabiliyoruz sonuçta aynı betanın güncellemesi

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
592
Ben orangeyi kullanmadım betayı öle yüklemiştim acaba twrp kayboldumu tekrarmı twrp kurmak gerek magisk kurmamıştım çünkü ya benim bildiğim telden indirip ota ile kurabiliyoruz sonuçta aynı betanın güncellemesi
Bu şekilde kuramadığım için bilmiyorum twrp ye atabilir bu şekilde

sfaclk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Rom baya güzel ve akıcı şimdilik. Kararlı sürüm geldiğinde daha iyi olacağı kanaatindeyim. Tavsiye ediyorum arkadaşlar

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
592
Rom baya güzel ve akıcı şimdilik. Kararlı sürüm geldiğinde daha iyi olacağı kanaatindeyim. Tavsiye ediyorum arkadaşlar
Evet hocam şuanda rom ile alakalı bir hata resetleme olmadı umarım sorun olmaz.

kuzey123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kurtulus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
0
merhaba benim telefonda eu rom beta yüklü, 20.5.13 sürümünü güncelleyici yardımıyla indirdim fakat yükle dediğimde cihaz kurtarma modunda yeniden başlatılacak ve telefon şifrenizi girmeniz istenecek diyor sonra twrp ekranı gelip şifre soruyor oraya ne girmem gerekiyor ve o şifreyi girersem güncellemeyi kurar mı?

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
592
merhaba benim telefonda eu rom beta yüklü, 20.5.13 sürümünü güncelleyici yardımıyla indirdim fakat yükle dediğimde cihaz kurtarma modunda yeniden başlatılacak ve telefon şifrenizi girmeniz istenecek diyor sonra twrp ekranı gelip şifre soruyor oraya ne girmem gerekiyor ve o şifreyi girersem güncellemeyi kurar mı?
Şifre kısmı twrp eski sürüm ile alakalı olabilir orangefox ta bu şekilde oluyor du sonrasında güncel sürüm yükleyerek düzelmişti. Sizde de aynı şekilde olabilir şifre girmeden devam edebilirsiniz geri tuşu ile öyle bir seçenek varsa. (twrp kullanmadığım için bilmiyorum)

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
MIUI 12 performansını merak ettiğim için MiRoom çıkana kadar bu sürümü indirip kurmayı düşünüyorum. Download başlasınnn :)

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
592
MIUI 12 performansını merak ettiğim için MiRoom çıkana kadar bu sürümü indirip kurmayı düşünüyorum. Download başlasınnn :)
Mi rom ile eu arasında bir fark görmedim açıkçası 1 haftalık kullanımdan sonra eu ya geçip yaptım giggle~~

Üst Alt