Yardım Redmi Note 7 TWRP olmuyor

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazımda daha önceden TWRP vardı, dün gece miui12 çıkmasıyla birlikte kurmak istedim bir baktım twrp gitmiş ben de yeniden kurayım istedim bu sefer crypted data sorunuyla karşılaştım bir sürü twrp denedim bir kere şans eseri kurdum ama kurduğumda çin global versiyonu çıktı elimde eu versiyonu var telefonu sıfırlamaktan twrp denemekten canım cıktı, şifre konusunda telefonda şifre yok hatta pin i bile kaldırdım. Lütfen yardımcı olabilecek varsa bekliyorum forumda dün bu gece hiç uyuyamadım gecenin 1'inden beri telefonla uğraşıyorum halledip uyumak için can atıyorum :D

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
Cihazımda daha önceden TWRP vardı, dün gece miui12 çıkmasıyla birlikte kurmak istedim bir baktım twrp gitmiş ben de yeniden kurayım istedim bu sefer crypted data sorunuyla karşılaştım bir sürü twrp denedim bir kere şans eseri kurdum ama kurduğumda çin global versiyonu çıktı elimde eu versiyonu var telefonu sıfırlamaktan twrp denemekten canım cıktı, şifre konusunda telefonda şifre yok hatta pin i bile kaldırdım. Lütfen yardımcı olabilecek varsa bekliyorum forumda dün bu gece hiç uyuyamadım gecenin 1'inden beri telefonla uğraşıyorum halledip uyumak için can atıyorum :D
Hocam cihazı fastboot moduna alıp twrp yükleyemediniz mi anladıgım kadarıyla cihaz unlock ?

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazı fastboot moduna alıp twrp yükleyemediniz mi anladıgım kadarıyla cihaz unlock ?
evet yükledim internette birçok lavender sürümüne uygun twrp denedim içlerinden sadece şans eseri bir tanesi oldu ama tekrardan daha da olmadı cyrpted data oluyor ve hafıza 0mb olarak olarak gözüküyor rom seçemiyorum çünkü hafıza gözükmüyor

Oyla:

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
evet yükledim internette birçok lavender sürümüne uygun twrp denedim içlerinden sadece şans eseri bir tanesi oldu ama tekrardan daha da olmadı cyrpted data oluyor ve hafıza 0mb olarak olarak gözüküyor rom seçemiyorum çünkü hafıza gözükmüyor
fastboot moduna alıp gerekli driverleri kurun pc ye sonra twrp tek tuşla yükleyin fastboot modunda olmalı ama

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
fastboot moduna alıp gerekli driverleri kurun pc ye sonra twrp tek tuşla yükleyin fastboot modunda olmalı ama

hocam aynısını yapıyorum zaten hatta daha önceden de yaptım bu işlemi gayet basit benim sorunum twrp ekranında decrypted data uyarısına takılmam, internette 2 yöntem buldum onun içinde telefonumun rootlu olması lazım ama kökten silme işlemi yaptığım için o şansımda yok :(

Oyla:

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
hocam aynısını yapıyorum zaten hatta daha önceden de yaptım bu işlemi gayet basit benim sorunum twrp ekranında decrypted data uyarısına takılmam, internette 2 yöntem buldum onun içinde telefonumun rootlu olması lazım ama kökten silme işlemi yaptığım için o şansımda yok :(
Hocam bu hata genellikle uyumsuz twrp den kaynaklı olur yani android sürümünüz o twrp ile uyumlu olmayabilir yinede benden uzman olan hocalarımız daha ayrıntılı şekilde bilgi vereceklerdir.

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam bu hata genellikle uyumsuz twrp den kaynaklı olur yani android sürümünüz o twrp ile uyumlu olmayabilir yinede benden uzman olan hocalarımız daha ayrıntılı şekilde bilgi vereceklerdir.
ben de ondan şüpheleniyorum hocam durum vakim valla yarı Çince sürümde mahsur kaldım resmen :D tam İngilizce bile değil İngilizce dili seçili olmasına rağmen....

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bunu deneyin hocam

Oyla:

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
Bunu deneyin hocam
Hocam siz uzmansınız bu konuya ne diyorsunuz sanki çözüm burda yatıyor.

çözüm:

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Bunu deneyin hocam
Hocam o nuda denedim hatta Türkçe ile ebraber nerdeyse tüm İngilizce kaynaklarıda sömürdüm saat gece 1 den beri bilgisayar başındayım OrangeFox'u 2-3 sefer denedim farklı kaynaklarla beraber emin olabilmek için ama twrp den daha kötü bu sefer direkt fastboot ekranına atıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 2 kere bir yol daha deneyeceğim son kez tekrardan OrangeFox'a bakacağım gerçekten illallah ettim olur veya olmazsa mutlaka haber ederim

Oyla:
Üst Alt