Yardım Redmi Note 7 TWRP olmuyor

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazımda daha önceden TWRP vardı, dün gece miui12 çıkmasıyla birlikte kurmak istedim bir baktım twrp gitmiş ben de yeniden kurayım istedim bu sefer crypted data sorunuyla karşılaştım bir sürü twrp denedim bir kere şans eseri kurdum ama kurduğumda çin global versiyonu çıktı elimde eu versiyonu var telefonu sıfırlamaktan twrp denemekten canım cıktı, şifre konusunda telefonda şifre yok hatta pin i bile kaldırdım. Lütfen yardımcı olabilecek varsa bekliyorum forumda dün bu gece hiç uyuyamadım gecenin 1'inden beri telefonla uğraşıyorum halledip uyumak için can atıyorum :D

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam o nuda denedim hatta Türkçe ile ebraber nerdeyse tüm İngilizce kaynaklarıda sömürdüm saat gece 1 den beri bilgisayar başındayım OrangeFox'u 2-3 sefer denedim farklı kaynaklarla beraber emin olabilmek için ama twrp den daha kötü bu sefer direkt fastboot ekranına atıyor.
Twrp açıldığında şifre girme ekranı geliyor mu?
Gelmiyor ise Twrp açıldıktan sonra format data yapın(verileriniz gider)

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Twrp açıldığında şifre girme ekranı geliyor mu?
Gelmiyor ise Twrp açıldıktan sonra format data yapın(verileriniz gider)
hocam twrp kurunca şifre girme ekranı geliyor dosyalar şifrelenmiş girmezsem göstermiyor ama neyin nesi bu çok sinir bozucu olmaya başladı gerçekten, ufacık bir sorun yüzüne rom atamadım saatlerdir

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam twrp kurunca şifre girme ekranı geliyor dosyalar şifrelenmiş girmezsem göstermiyor ama neyin nesi bu çok sinir bozucu olmaya başladı gerçekten, ufacık bir sorun yüzüne rom atamadım saatlerdir
Telefondaki şifreyi kaldırın sormaz hocam

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Telefondaki şifreyi kaldırın sormaz hocam
hocam şifre yok demiştim, hiçbir şifre yok, aslında sorunu çözebilirim ama magisk yi kuramadığımdan her seferinde fastboot dan twrp yüklemek zorunda kalıyorum bunun çözümü var mı sizce eğer twrp yi kalıcı hale getirebilirsem format data yaparak kolayca halledebilirim sanırım

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam şifre yok demiştim, hiçbir şifre yok, aslında sorunu çözebilirim ama magisk yi kuramadığımdan her seferinde fastboot dan twrp yüklemek zorunda kalıyorum bunun çözümü var mı sizce eğer twrp yi kalıcı hale getirebilirsem format data yaparak kolayca halledebilirim sanırım
Muhtemelen hocam

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
11 saatlik uğraşın ardından problemi hallettim, akşam veya gece bu sorun hakkında deneyimlerimi aktaracağım.

Oyla:

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
Format data, wipe cache dalvik, data gibi işlemleri yaptıktan sonra, SD kart veya USB üzerinden telefonunuza uygun olan disable dm-verity forceencrypt zip dosyasını flash yapın. Bu durumda TWRP şifresi kalkması gerikiyor.

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Format data, wipe cache dalvik, data gibi işlemleri yaptıktan sonra, SD kart veya USB üzerinden telefonunuza uygun olan disable dm-verity forceencrypt zip dosyasını flash yapın. Bu durumda TWRP şifresi kalkması gerikiyor.
hocam zaten sıkıntıda hafızanın şifrelenmesi nedeniyle ne TWRP'de ne de bilgisayarda gözüküyor, öyle bir illet ki hafızayı şifrelediği için telefonu algılıyor TWRP flashlıyorsun ama hafıza gözükmüyor, belki OTG olsaydı işe yarayabilirdi, şu süreçte telefona en az 6-8 farklı TWRP, en az 15 kere wipe format attım işin en gıcık tarafı usb hata ayıklamayı açmam için başlangıçta cihaz ön kurulum yapmadan ayarlar kısmına girememem idi, ben biraz şans eseri birazda sistematik denemeler yaparak çözdüm ,kısa süre içerisinde rahat bir kafa ile detaylıca tecrübemi aktaracağım. Sorunu tam olarak anlamış olamasam da TWRP ve mevcut kurulu rom uyumu ile lakalı olabileceğini düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ilgi gösteren herkese teşekkürlerimi sunarım

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam zaten sıkıntıda hafızanın şifrelenmesi nedeniyle ne TWRP'de ne de bilgisayarda gözüküyor, öyle bir illet ki hafızayı şifrelediği için telefonu algılıyor TWRP flashlıyorsun ama hafıza gözükmüyor, belki OTG olsaydı işe yarayabilirdi, şu süreçte telefona en az 6-8 farklı TWRP, en az 15 kere wipe format attım işin en gıcık tarafı usb hata ayıklamayı açmam için başlangıçta cihaz ön kurulum yapmadan ayarlar kısmına girememem idi, ben biraz şans eseri birazda sistematik denemeler yaparak çözdüm ,kısa süre içerisinde rahat bir kafa ile detaylıca tecrübemi aktaracağım. Sorunu tam olarak anlamış olamasam da TWRP ve mevcut kurulu rom uyumu ile lakalı olabileceğini düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ilgi gösteren herkese teşekkürlerimi sunarım
Rica ederiz hocam

Oyla:
Üst Alt