Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ModRedmi Note 7 Ses Geliştirme (Dual mod, Viper4 effect)
Sizin paylaştığınız dosyayı magisk üzerinden yükledim. Yeniden başlattım. Apk yüklendi. Fakat çalışmadı kök erişimi için indirme izni istedi.
Sizin bahsettiğiniz 2.7.1 stabile dosya bu mudur? Apki yi çalıştırıp gerekli izinleri vereyim mi?
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Çok fazla olduğumu biliyorum fakat son bir şey sorayım. Daha önce belirttiğim gibi bluetooth kulaklığım için bu uygulamayı yükledim. Ayarlar ile ilgili kısaca bir açıklama yapmanız mümkün mü veyahut bu ayarların nasıl yapılacağıyla ilgili önerebileceğiniz bir kaynak var mı?
Hocam Mi 8 Lite kullanıcısıyım ve maalesef çalışmadı modül. Bootloop sorunu yaratmadı fakat hiçbir şekilde telefondan ses ve titreşim gelmedi modülü kurduğumda.
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Çok fazla olduğumu biliyorum fakat son bir şey sorayım. Daha önce belirttiğim gibi bluetooth kulaklığım için bu uygulamayı yükledim. Ayarlar ile ilgili kısaca bir açıklama yapmanız mümkün mü veyahut bu ayarların nasıl yapılacağıyla ilgili önerebileceğiniz bir kaynak var mı?
Alt kisimda kulaklik, hoparlör ve bluetooth simgeleri var. Bluetooth a tıklayıp guc, dinamik sistem, viper berraklik uygulayabilirsiniz. Viper berrakligi xhifi kullaniyorum ben. Kulaklıkla netlige göre kendiniz ayarlama yapabilirsiniz. Bass istiyorsanjz viper bass uzerinden oynamalae yapabilirsiniz. Diger ayarlari kurcalayarak kendi profilinizi oluşturun hocam.
O modülü kaldirip forumdaki mi8 lite için olan cift hoparlor modunu kurun hocam. Aratirsaniz bulursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alt kisimda kulaklik, hoparlör ve bluetooth simgeleri var. Bluetooth a tıklayıp guc, dinamik sistem, viper berraklik uygulayabilirsiniz. Viper berrakligi xhifi kullaniyorum ben. Kulaklıkla netlige göre kendiniz ayarlama yapabilirsiniz. Bass istiyorsanjz viper bass uzerinden oynamalae yapabilirsiniz. Diger ayarlari kurcalayarak kendi profilinizi oluşturun hocam.