- Adım
- celilhan
- Cihazım
- redmi note7
- Konular
- 19
hocam ısınma durumu nasıl sizdeDoğru bu yüklü bendede
hocam ısınma durumu nasıl sizdeDoğru bu yüklü bendede
ne yaparken ısınıyor benim kinde ısınma yok oyun oynamam benhocam ısınma durumu nasıl sizde
Yeni güncelleme ile wifi paylaşımı yaparken aynı anda şarj da iken ısınıyor evet nedensehocam ısınma durumu nasıl sizde
oyun oynarken ve şarj olurken çok isinıyor normal bi ısınma değil hocam aşırı fazlane yaparken ısınıyor benim kinde ısınma yok oyun oynamam ben
Benimki şarj olurken normal de ısınmıyor şarj olurken WiFi paylaşımı yaptım ozman çok ısındı siz naptınız hala kullanıyonuzmuoyun oynarken ve şarj olurken çok isinıyor normal bi ısınma değil hocam aşırı fazla
evet ama hayalet ekran sorunundan dolayı garantiye göndermek istiyorum orjinal yazılımı kurup deneyeceğim umarım değişimi yaparlar daha önce yaptılar ama rom işlerine girmemiştim.Benimki şarj olurken normal de ısınmıyor şarj olurken WiFi paylaşımı yaptım ozman çok ısındı siz naptınız hala kullanıyonuzmu
bende hiç öyle sorun yokPlus son sürümü yükledim. Saf android gerçekten hiç beklediğim gibi değilmiş özelleştirme yapılamıyor en basit LTE mi çekiyor telefonum yoksa 3g mi onu bile ayarlayamadım belkide ben bulamadım bilmiyorum ama akıcılık harika çok hızandı telefon cidden ana ekran ayarlaması bile beceremedim açıkcası ama çokta önemli değil artık şarjda beni tatmin ederse bu romda devam ederim.
Evet bir problem yokmuş wifi bağlantısı kopunca kendine geldi.bende hiç öyle sorun yok
normal yükledim kullanıyorumEvet bir problem yokmuş wifi bağlantısı kopunca kendine geldi.
Bu rom da nasıl yazı fontu kalınlaştırma yada farklı yazı stili ekleyebiliriz. Veya tema yüklemesi nasıl yapılabilir.
Bir de siz acaba Kernel kullanıyor musunuz?