Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
miui 11.0.6 android 9 dayım şuan
daha önce bu cihaza rom kurmadım hiç sadece fastboot rom kurdum
işlemleri gerçekleştirsem sorun çıkar mi hocam. bootloader açık twrp yükleyip konudaki dosyaları yüklesem yeterli mi öncesinde yani twrp kurduktan sonra root yüklemek falan gerekir mi.
miui 11.0.6 android 9 dayım şuan
daha önce bu cihaza rom kurmadım hiç sadece fastboot rom kurdum
işlemleri gerçekleştirsem sorun çıkar mi hocam. bootloader açık twrp yükleyip konudaki dosyaları yüklesem yeterli mi öncesinde yani twrp kurduktan sonra root yüklemek falan gerekir mi
hocam firmware falan kurmam gerekir mi direk orange fox sonra rom sonra kernel flashlasam sorun olur mu. konudaki firmvare linke tıklıyorum boş sayfa açılıyor.
hocam firmware falan kurmam gerekir mi direk orange fox sonra rom sonra kernel flashlasam sorun olur mu. konudaki firmvare linke tıklıyorum boş sayfa açılıyor.
Hocam en son MIUI surumunde iseniz gerekmez ama düşük bir MIUI surumunde iseniz firmware flashlamaniz gerek yoksa açılış ekranında kalma olasılığıniz var
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgilendirme Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
İndirme Linkleri
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. Kasım Güvenlik Yaması
2. Bazı çeviri iyileştirmeleri
3. Yukarı Akışlı Çekirdek
4. Ara sıra düzeltmeler
(Google Çeviri)
Hocam en son MIUI surumunde iseniz gerekmez ama düşük bir MIUI surumunde iseniz firmware flashlamaniz gerek yoksa açılış ekranında kalma olasılığıniz var
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PixelExperience_Plus_lavender-11.0-20210514-1141-OFFICIAL.zip
Bu sürüm çok güzel stabil çalışıyor daha öncekiler gibi değil tavsiye ederim
Google kamerayı Google Play'de n direk indirebiliyon Google fotoğraf larda sınırsız depolama alanı telefon hızlanıyor android 11 kullanma avantajı birşey kamerayı veya microfonu kullandığında sağ üstte belirtiyor
Google kamerayı Google Play'de n direk indirebiliyon Google fotoğraf larda sınırsız depolama alanı telefon hızlanıyor android 11 kullanma avantajı birşey kamerayı veya microfonu kullandığında sağ üstte belirtiyor