Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 7 Oxygen OS Stable OnePlus 7 Port | Android 10 /22.11.2020
Bu rom pil konusunda baya iyi . 2 gün kullandım hiç şarja takmadan ve %12 şarjım kalmıştı . Ekran süremde 7 saat 56 dkydi. Şuana kadar denedigim hiç bir romda 1 günde bile 8 saati zor alıyordum bu romda 2 gün ile böyle bir ekran süresi almak şaşırttı ama arayüzü pek hoşuma gitmedi ve bug vs. Var stabil ve sorunsuz hale geldiğinde benim için rakipsiz olabilir . Arayüzde mesala bana ters gelen şey biri beni aradığı zaman aşağı kaydirinca cevaplıyor ve ben alışamadım bir çok kişiyi meşgule attım yanlışlıkla . Google dialer kullanılsa daha iyi olabilirdi
Bu rom pil konusunda baya iyi . 2 gün kullandım hiç şarja takmadan ve %12 şarjım kalmıştı . Ekran süremde 7 saat 56 dkydi. Şuana kadar denedigim hiç bir romda 1 günde bile 8 saati zor alıyordum bu romda 2 gün ile böyle bir ekran süresi almak şaşırttı ama arayüzü pek hoşuma gitmedi ve bug vs. Var stabil ve sorunsuz hale geldiğinde benim için rakipsiz olabilir . Arayüzde mesala bana ters gelen şey biri beni aradığı zaman aşağı kaydirinca cevaplıyor ve ben alışamadım bir çok kişiyi meşgule attım yanlışlıkla . Google dialer kullanılsa daha iyi olabilirdi
hakikaten güzel rom. kilit ekranındaki duvar kağıdını değiştirince yamuk oluyor o yüzden kendi duvar kağıdını kullanıyorum onun haricinde bazen bildirim gelince (iki kere oldu) telefon tepki vermiyor reset atmak zorunda kalıyorum. Umarım iyi bir güncelleme gelir de hep bunu kullanırız.
Yok telegram çalışıyorlar orada da dengesiz bi alayı ergen hemoglobin sorunlu adam dolu
habire salak sulak resim atarak birbirleri ile iletişim sağlayan mı dersin vs vs vs