- Adım
- .
- Cihazım
- Xiaomi 13T Pro
- Konular
- 33
Hocam gayet seviyorum ancak çok bug var.Kullanan var mı beyler iş görür mu?
Hocam gayet seviyorum ancak çok bug var.Kullanan var mı beyler iş görür mu?
Hocam gayet seviyorum ancak çok bug var.
BEN İLK ÇIKTIĞINDA KULANMIŞTIM MESALA ( SMS ) GELİYORDU AMA GÖNDEREMİYORDUM SONRA SİLDİM .?Günlük kullanıma engel olacak düzeyde buglar mı? Mesela neyi çalışmıyor?
BEN İLK ÇIKTIĞINDA KULANMIŞTIM MESALA ( SMS ) GELİYORDU AMA GÖNDEREMİYORDUM SONRA SİLDİM .?
Şahsen geçen sayfada ben denemiştim sorun olarak gördüklerimizi yazmıştık. Hatta geliştiriciye de yazdım onun cevabı da var orda. Ama bence günlük kullanıma daha var bu rom için. Sanırım yakında bir güncelleme var. Hatta başka bir maintainer da bende portlayabilirim dedi beklemedeyim şahsen. Ama birde siz inceleyin isterseniz. Gerçekten AOSP en sağlam rom olabilir aslnda ciddi bir el atılsa.MIUI ile değiştirecek aman aman bi fark var mıydı? OxygenOs için güzel şeyler duymuştum ama gerçekten o kadar farklı mı bilemedim. En iyisi kendim deneyip raporlim.
Bende onun linki var atayımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yakında yeni güncelleme var
Bende onun linki var atayım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Normalde atmışlar ama herhalde heyecandan linki koymamışlarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet son yayınlanan çin betadan aldıkları vendör ile daha stabil çalıştığını yazdılar hatta aslı varsa dt2w/s de çalışmışResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
BL kilit açma yönergeleri tam yaptı iseniz kesin açılırHocam cihazim rn7 gecen hafta pazat kilit icin basvuru yaptim ve 168 saat verdi. Yarin.(12.01.2020) 19.51de sona eriyor verilen sure. Kesin acilirmk kilit