- Adım
- Hasqi
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 18
İsinma yok kamera da yok microg insani cildirtir 2 kez romu temizlemek zorunda kaldimteşekkürler, bu bildiriminiz hangi maintainer ve hangi versiyon üzerine ilk sayfadaki linkleden. Çünkü biliyorsunuz 3 değişik maintaner var. Ben şuanda Juniim 07.04.2020 deyim. Magisk microG Oneplus da gerek yok çünkü Rom yazılım formatı uygun değil. Diğer AOSPlerde de MicroG gapps lar için olur ki o da saç-baş yoldurur kuracam derken. Horizon light kapalı geliyor biliyorum ama ben pil açısından daha uygun olduğu iddia edilen predator 7.2 kernel attıktan sonra biraz daha rahatlama gözlemledim ki bu versiyon kernelde ghost screen önlemi fix var. açıklamasına bakınız. Ayrıca LKT 3.0 da magisk den kurulu pil seçili.
Yine oyun kasmaları için predator 7.2 kernel tavsiye ederim. Ancak predator 7.2 kernel in ayar app sini bulamadım mauel ayar için. Onu tam çözemedim. Kernel Aduitor ile de çekirdekleri kapatayım dedim izin vermedi ama modüllerde hız ayarı oluyor. Arama ses sorunu farketmedim, takipteyim. Oneplus stock launcherı beni sıkar ondan dolayı Nova kullanırdım ama onda da son versiyon ana ekran sorunu var, app ler gelmiyor. Onun yerine Poco Launcher attım taleplerimi karşılıyor şimdilik.
predator 7.2 kernel new camera yükleyip şayet yüklü kamera app çalışmazsa predator 7.2 kernel old camera olanı indirin.
Port GCam kullanıyorsanız. Old kamera da sorun yok. Ayrıca Juniim 07.04.2020 portta stock kernelle beklemede az ısınma vardı Predator kernel atınca resmen soğudu.
Dayanamadım aşağı bıraktım illa biri sorar eminim abi link diye. Başka tavsiyelere de hep açığız tabi.
[NEW][7.2][PIE][Q][HMP]Predator Stormbreaker Kernel-Fast & Battery-Friendly
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ Dirac da yokYeniden baslatinca boot ekraninda kaliyor guc tusuna 6-7 sn basinca aciliyor, magisk modulleri kurarken bootlop olabiliyor, magiskten microg modulunu sakin kurmayin, horizon light kapatin ghost screen olur, birini ararken ses fulleniyor ve bazen kisilmiyor, oyunlarda biraz kasma olabiliyor(performans sorunu) bunlar haricinde guzel rom
Son düzenleme: