Ben twrp deki gibi ana arayüz bulamadım sorun bende mi? yoksa vers. değişti mi? Birde bunda yedek aldığınızda restore sorunsuz mu? teşekkürlerCihaza kurdum sorunsuz kullanıyorum. Çok beğendim arayüzünü ve içeriğini. Konu için emeğinize sağlık hocam.
Restore aldığımda sorun yaşamadan önceki sürüme döndü. Direkt olarak anasayfa değil bunda menüler ile başlıyor bir arayüz bulamama durumu yok yani. Pek alıştığınız sistem gibi durmuyorsa Skyhawk twrp deneyebilirsiniz forumda konusu mevcut. İyi forumlarBen twrp deki gibi ana arayüz bulamadım sorun bende mi? yoksa vers. değişti mi? Birde bunda yedek aldığınızda restore sorunsuz mu? teşekkürler
Şimdi kontrol ettim bu sürümü kullanıyorum şuan cevap için teşekkür ederim bu arada.Minimal ADB and Fastboot 1.4.3 bu sürümü deneyin hocam
Minimal ADB and Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Şimdi kontrol ettim bu sürümü kullanıyorum şuan cevap için teşekkür ederim bu arada.
Sonuç aynı malesef. Kurulum başarılı fakat Redmi ekranında kalıyor, Recovery açılmıyor.Hocam o zaman pc'de varsa usb 2.0 usb portundan deneyin..