- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 6
Arkadaşlar merhaba. Cihazım redmi note 7. Kırık yazılım yada farklı yollarla yüklenen bi sürüm yüklü deil. Garantili cihaz orjinal yazılım. Şöyle bir sorun yaşıyorum. Müzik uygulamasında müzik dinlemek istedigimde ses oldukça düşük. Fakat cihaz uygulamaları guncelleyince bu sorunu yaşıyorum. Telefona format atıyorum sıfırdan kurulum yapıyorum hiç bir sorun yok ses harika yüksek. Fakat ne zaman android marketten ve sistem uygulamalarını guncelleyince ses seviyesi yari yariya düşüyor. Muzik uygulamasi güncellemelerini kaldırıyorum yine işe yaramiyor. Sanırım buna baska bir guncelleme neden oluyor hangisi çözemedim.
Bazi forumlarda bazi programlar onermişler hiç bir ise yaramıyor. *#*#3646633#*#* kodu ile bir menüye girerek oradan yükseltme yapıyorlarmış bu kod benim cihazimda ise yaramıyor. Sanırım bot loader ile ilgili yada kırık yazilim yüklü olmadığı için yaramiyor. Özetle cihaza format atinca müzik dinlerken ses seviyesi yüksek güncellemeleri yapınca yari yariya düşüyor. Varmıdır sesi yukseltmenin bir yolu arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
Bazi forumlarda bazi programlar onermişler hiç bir ise yaramıyor. *#*#3646633#*#* kodu ile bir menüye girerek oradan yükseltme yapıyorlarmış bu kod benim cihazimda ise yaramıyor. Sanırım bot loader ile ilgili yada kırık yazilim yüklü olmadığı için yaramiyor. Özetle cihaza format atinca müzik dinlerken ses seviyesi yüksek güncellemeleri yapınca yari yariya düşüyor. Varmıdır sesi yukseltmenin bir yolu arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.