SabitBiri MIU 11 kullancısı bilgilendirme yapabilirmi bildirimlerin simğesi 3 saniye sonra kaybolmaya devammı ediyor yoksa sabitmi ????
ve bana halen gelmedi Global sürümdeyim fakat yok bende o yüzden soruyorum
Güncellemesi gelmeyenler....Gün içinde sürekli uyarı verdi MUI 11 geldi diye. Evde Wi-Fi bağladım şimdi de Güncelleme Yok diyor
Peki nasıl benim şuan arayüzumde mesela şu hata vardı pil kullanımıni aç yazısı seffafti bu düzelmiş mi en azından ve nasıl yukledin direk güncelleme paketi seçip mi yukledinizEvet. Boyut farkı nedenini tam olarak bilmiyorum fakat güncellemeyi bu sayfadaki linkten indirip yaptım.
Sistem Güncelleme yazmıyor sistem uygilama guncelleyicisi var onu mu demek istedinGüncellemesi gelmeyenler....
Ayarlar.Uygulamlari yonet ten...sistem guncellemeyi bulup verileri temizleyin.Teli kapatip acin.daha sonra guncellemeri denetle deyin.
Buradan indirdim yükledim bende sorunsuz çalışıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan indirin güncellemeyi. Beta sürüm değil.
Bildirimler bende geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonunu kapatınca düzeldi.
Dediğinizi yaptim fakat sonuç yine aynı halen güncelleme yok bu Xiaomi bir tuhaf yaGüncellemesi gelmeyenler....
Ayarlar.Uygulamlari yonet ten...sistem guncellemeyi bulup verileri temizleyin.Teli kapatip acin.daha sonra guncellemeri denetle deyin.