- Adım
- Nihat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 0
Şanslı olduğumu şimdi farkettimsizin şansızından alabiliyor muyuz?
Şanslı olduğumu şimdi farkettimsizin şansızından alabiliyor muyuz?
Hocam bootloader kilidini açmak gerekecek değil miTwrp yükleme işinden pek anlamayanlar bence sabretsinler. Aşırı bir istek olursa yarın adım adım Twrp üzerinden nasıl yükleneceğini anlatan bir konu açabilirim.
Twrp kurmak ve root atmak için BL kilit açmak gerekiyor hocamHocam bootloader kilidini açmak gerekecek değil mi
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsettiğiniz iki romunda linkini atarmısınız lütfenMerhaba arkadaşlar ben de herkes gibi heyacana gelip Mıuı 11 global stabil romu indirdim ve yükledim.Bütün menüleri ayarları inceledim fakat kararlı mıuı custom romlardan bir artısını görmediğim gibi eksileri vardı.Örneğin en basitleri kilit ekranını çift tıklama ile kapatma yok , bar çubuğunda pil yüzdesi komedi ve içler acısı,ses çıkışlarında bir değişiklik yok, video ses kaydı ve ses kaydı kötü. Mıuı 11 den önce varolan custom romların özelliklerinin yanından bile geçememiş.Mıuı tabanlı romların hepsi bir birinin aynı yüklemeye değmez.Hangi rom derseniz ,Resurrection Remix ve Bootleggers Rom gerçekten harika romlar istemediğiniz kadar özellik var.Abartısız 20-25 rom deneyen birisi olarak dönüşüm hep bu iki romdan birine olmuştur.Özellikle Resurrection Remix .
vay be, ilginçmiş.Merhaba arkadaşlar ben de herkes gibi heyacana gelip Mıuı 11 global stabil romu indirdim ve yükledim.Bütün menüleri ayarları inceledim fakat kararlı mıuı custom romlardan bir artısını görmediğim gibi eksileri vardı.Örneğin en basitleri kilit ekranını çift tıklama ile kapatma yok , bar çubuğunda pil yüzdesi komedi ve içler acısı,ses çıkışlarında bir değişiklik yok, video ses kaydı ve ses kaydı kötü. Mıuı 11 den önce varolan custom romların özelliklerinin yanından bile geçememiş.Mıuı tabanlı romların hepsi bir birinin aynı yüklemeye değmez.Hangi rom derseniz ,Resurrection Remix ve Bootleggers Rom gerçekten harika romlar istemediğiniz kadar özellik var.Abartısız 20-25 rom deneyen birisi olarak dönüşüm hep bu iki romdan birine olmuştur.Özellikle Resurrection Remix .
Twrp Recovery üzerinden güncelleme yaptım fakat bi sorun var gibi bu tam olarak ne oluyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tool
OTA 10.3.12.0 ~ 11.0.3.0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlatısı;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot indirme bağlatısı;
Paylaşıldığında eklenecektir.
Hesabınız beta tester olmadığı için geliyor muhtemelen bu hata.Twrp Recovery üzerinden güncelleme yaptım fakat bi sorun var gibi bu tam olarak ne oluyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
telegram uygulamasını indirin üye olun ve arama kısmına @RedmiNote7Updates. yazıp ara dediğinizde redmi not 7 ye ait sürekli güncellenen romları indirebilirsiniz.Bahsettiğiniz iki romunda linkini atarmısınız lütfen
evetvay be, ilginçmiş.