Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
İmkânınız varsa mi 9t tabiki. Bende de note 7 var, mi 9t siparişi verdim, yolda. İnşallah sorunsuz gelir, sağlam çıkar angel~~
karşılaştırma yazılarını bekliyorum hocam mi9 se alacam pil kötü birde imei atınca 4.5g sıkıntılıymıs band 20 ya 8 liteyi verip note 7 alacam yada yeni modelleri beklicemde onlarda anasının gözü olur

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
karşılaştırma yazılarını bekliyorum hocam mi9 se alacam pil kötü birde imei atınca 4.5g sıkıntılıymıs band 20 ya 8 liteyi verip note 7 alacam yada yeni modelleri beklicemde onlarda anasının gözü olur
Yeni çıkan kanunlar falan IMEI atılan telefonlara sıcak bakmıyorum artık.

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Selam, birkaç gündür RN7 alarak aranıza katıldım. Forumda telefon ile ilgili çekincelerime cevap bulmaya çalıştım, en sonunda telefonu aldım ve kullanıyorum.
En büyük çekincem yakınlık sensörü idi ve maalesef konuşma esnasında telefon kulağımda iken aramayı kapatmak veya başka bir işlem yapmak için telefonu kulağımdan çektiğimde ekranın açık ve başka menülere girmiş olduğunu görüyorum. Bunu 3 günlük telefon kullanmakta iken 4 defa yaptı.
Bu gün ise ekran resminde görüldüğü üzere kulaklık simgesi aktif olmuş (kulaklık takılı değil, hiçte takmadım) bu nedenle arama esnasında, ne ben ne de karşı taraf birbirimizi duyamıyoruz. Telefon kulaklık takılı olarak algıladığı için, ortada da kulaklık olmadığından bu hatayı yapıyor.
Şimdi bu kendiliğinden bugün oldu, çözüm için yaptıklarım 1- Kulaklık taktım arama yaptım sıkıntı yok, kulaklığı geri çıkardım belki düzelir diye, düzelmedi. 2- Resetledim telefonu, düzelmedi. 3-Kapattım bir süre sonra geri açtım, yine düzelmedi. Şimdi bu sorunu nasıl çözerim. Fabrika ayarlarına dönmem mi gerekecek?
Doğru dürüst PC suiti yokki şaun ki haliyle yedekleyip sıfırlayıp yedekten geri kurayım.
İlk defa Xiaomi telefon aldım, şuan çok pişmanım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-07-20-16-00-59-254_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2019-07-20-16-00-59-254_com.miui.home.jpg
    363,9 KB · Görüntüleme: 39

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Selam, birkaç gündür RN7 alarak aranıza katıldım. Forumda telefon ile ilgili çekincelerime cevap bulmaya çalıştım, en sonunda telefonu aldım ve kullanıyorum.
En büyük çekincem yakınlık sensörü idi ve maalesef konuşma esnasında telefon kulağımda iken aramayı kapatmak veya başka bir işlem yapmak için telefonu kulağımdan çektiğimde ekranın açık ve başka menülere girmiş olduğunu görüyorum. Bunu 3 günlük telefon kullanmakta iken 4 defa yaptı.
Bu gün ise ekran resminde görüldüğü üzere kulaklık simgesi aktif olmuş (kulaklık takılı değil, hiçte takmadım) bu nedenle arama esnasında, ne ben ne de karşı taraf birbirimizi duyamıyoruz. Telefon kulaklık takılı olarak algıladığı için, ortada da kulaklık olmadığından bu hatayı yapıyor.
Şimdi bu kendiliğinden bugün oldu, çözüm için yaptıklarım 1- Kulaklık taktım arama yaptım sıkıntı yok, kulaklığı geri çıkardım belki düzelir diye, düzelmedi. 2- Resetledim telefonu, düzelmedi. 3-Kapattım bir süre sonra geri açtım, yine düzelmedi. Şimdi bu sorunu nasıl çözerim. Fabrika ayarlarına dönmem mi gerekecek?
Doğru dürüst PC suiti yokki şaun ki haliyle yedekleyip sıfırlayıp yedekten geri kurayım.

Telefonunuza ait forumda çözümü mevcut Yes~~

Rehber - Redmi Note 7 Yakınlık Sensörü Sorunu Çözümü

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1

mustaabey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Ekranı tam kaplayan güzel bir ekran koruyucu öneriniz var mı?

ozmopolitan21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
iyi akşamlar..malesef bende 3 gün önce n11 den hemde xiaomi türkiye garantili telefon aldım(redmi note 7) ama telefon internet tarayicisindayken kendiliginden kapanip-aciliyor ve bu surekli bu sekilde devam etti...genpa servisine götürdüm yazilim attik dediler ayni sorun devam etti n11 i aradim servisin raporda ürünün iadesi veya degismesi uygun olur ibaresini kullanmasi gerektigini yoksa iade alamicagimi soyledi tekrar servise gittim serviste boyle yazamicagini soyledi anlicaginiz sifir aldigimiz bide garantisine ve siteye guvenerek aldigimiz urunden paramizla rezillik yaşıyorum..benden tavsiye n11 falan hic bulasmayin

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
iyi akşamlar..malesef bende 3 gün önce n11 den hemde xiaomi türkiye garantili telefon aldım(redmi note 7) ama telefon internet tarayicisindayken kendiliginden kapanip-aciliyor ve bu surekli bu sekilde devam etti...genpa servisine götürdüm yazilim attik dediler ayni sorun devam etti n11 i aradim servisin raporda ürünün iadesi veya degismesi uygun olur ibaresini kullanmasi gerektigini yoksa iade alamicagimi soyledi tekrar servise gittim serviste boyle yazamicagini soyledi anlicaginiz sifir aldigimiz bide garantisine ve siteye guvenerek aldigimiz urunden paramizla rezillik yaşıyorum..benden tavsiye n11 falan hic bulasmayin
Bu kadar pişman olmak yerine farklı tarayıcı kullanın?

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Hepsini kullandim...sorun tarayicida degil telefonda servis bile sorun oldugunu kabul edip yazilim atti o bile işe yaramadi
Yazılım atıldığı halde aynı sorun devam ediyorsa, örneğin atıyorum tarayıcı uygulamasi gpu yani grafik islemcisini kullanıyordur haliyle problem grafik islemcidedir. Tüketici hakem heyetine basvurun. Bilir kisi sizden 2-3 gün kadar cihazi teslim alicak. Dava süresinde telefon elinizde olucak. Bu sekilde sorunu cozersiniz. Haricinde teknoloji şans işi maalesef..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt