- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi8 lite
- Konular
- 62
Redmi note7 geçilirmi mi8 liteden yoksa garantisiz mi9se mi
Mi 9 seRedmi note7 geçilirmi mi8 liteden yoksa garantisiz mi9se mi
Evet ama indirip telefona atip 10.6i yüklenebiliyor. Ben oyle yukledimUzun süredir bende ki güncelleme Global 3.4.0.PFGEUXM versiyonun da..
Sizlerde de öyle mi acaba?
Eskiden tüm cihazlara aynı gün gelirdi oto'dan bu da yeni mi çıktı?Evet ama indirip telefona atip 10.6i yüklenebiliyor. Ben oyle yukledim
Yapiyoruz hocam. İndiriyoruz orjinal siteden telefona atıyoruz. Sonra guncelleme yerine miui yazan yere 5-6 kere tiklayip sag 3noktaya gidiyoruz. Oradan guncelleme paketini seciyoruz. İndirdiğimiz dosyayi yani. İslem tamamEskiden tüm cihazlara aynı gün gelirdi oto'dan bu da yeni mi çıktı?
Kilit açık değilse sanırım otodan yapamıyoruz?
Çok teşekkürler hocam.Yapiyoruz hocam. İndiriyoruz orjinal siteden telefona atıyoruz. Sonra guncelleme yerine miui yazan yere 5-6 kere tiklayip sag 3noktaya gidiyoruz. Oradan guncelleme paketini seciyoruz. İndirdiğimiz dosyayi yani. İslem tamam
*#*#86583#*#* bu kodu girdikten sonra biseyler yazip denediniz mi hocamÇok teşekkürler hocam.
Bilginiz varsa bir türlü Volte ayarlarını o kadar kurcalamama rağmen aktif edemedim?
Peki sag üste volte yazıyor mi. Yazıyorsa ölmüştürİşlem tamamlanmadı yazısı çıkıyor bende yani herhangi bir menü açılmıyor?