- Adım
- Selçuk
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Güvenlik
- Konular
- 18
Emre hocam tam 12den vurdunnuz ve cevap verdiniz. Teşekkür ederimBilen yok muuu ???
Emre hocam tam 12den vurdunnuz ve cevap verdiniz. Teşekkür ederimBilen yok muuu ???
Eminmsnz iki telefonunda aynı operatör olması gerektiğineims ayarlarını girmelisiniz iki taraf aynı operatör olmalı ve her 2 hattında volte aktif olmalı
Rica ederim önemli değilEmre hocam tam 12den vurdunnuz ve cevap verdiniz. Teşekkür ederimçünkü sorun varsa iade edecektim telefonu. Tekrardan teşekkürler
Kesinlikle eminim 4.5g üzerinden görüntülü konuşma için volte ve aynı operatör olması şartEminmsnz iki telefonunda aynı operatör olması gerektiğine
İyi akşamlar herkese,
Öncelikle belirtmeliyim ki sanırım hayatımda ilk kez bir foruma üye olup yardım arıyorum. Genel kurallarla ilgili bir yanlışım olursa şimdiden affola.
3 gün önce aldığım Redmi Note 7 telefonum kendiliğinden kapandı (ya da açık ama ekran simsiyah bilemiyorum) ve youtube'dan izlediğim tüm reset videolarını uygulamama rağmen hiç bir gelişme göstermedi. Hala kapalı ve açılmıyorNe yapmam lazım bilemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Gunaydın dostumGoogle Camera vs Xaoiji stok kamera gece cekimi denemesi yaptim.. Bu kadar fark beklemiyordum. Google kamera gerçekten cok baska bir seviyede. Ciddi diyorum para ile satilir bu yazilim. Bedava yazık oluyor
Hahaha teşekkür ederim Saat 00:00 itibariyle 10-15 fotoğraf çekerek test ettim. Hocam yani sonuçlar inanılmaz. Bu kadarini da beklemiyordum ciddenGunaydın dostum![]()