Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar, Ahize kısmında benim telefonda ses ahizenin sag tarafindan geliyor daha cok. Telefonu alali 1 hafta oldu ancak. Acaba bu bir sorun mu yoksa sensör sag tarafta oldugu için ahizenin sesini de daha cok sag taraftan mi vermisler ?
Küçücük ahizenin sağını solunu nasıl ayırabiliyorsunuz? Eğer alt taraftan bahsediyorsanız, orada tek tarafta hoparlör vardır, diğer tarafta mikrofon var.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Küçücük ahizenin sağını solunu nasıl ayırabiliyorsunuz? Eğer alt taraftan bahsediyorsanız, orada tek tarafta hoparlör vardır, diğer tarafta mikrofon var.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam altta sag ve soldaki olanlardan bahsetmiyorum. Onlarin biri mikrofon biri hoparlör. Ben cihazin en üstünde olan konusurken karşı tarafın sesinin geldigi ahize kismindan bahsediyorum. Kucuk degil normal centik kadae boyu

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Arkadaşlar normal hat üzerinden görüntülü arama yapan var mı benim telde seçenek var fakat görüntülü görüşme yapamıyorum aradığım telefonda görüntülü görüşmeyi destekliyor ve 4g çekmesine rağmen iki telefonda görüntülü bağlanmıyor bilgisi olan var mı resimde de göreceğiniz üzere görüntülü arama seçeneğine tıkladığımda " Video Güncellenemedi " uyarısını veriyor ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bilen yok muuu ???

teoman017

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Ekran sürelerinizi yazabilir misiniz arkadaşlar

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Hocam altta sag ve soldaki olanlardan bahsetmiyorum. Onlarin biri mikrofon biri hoparlör. Ben cihazin en üstünde olan konusurken karşı tarafın sesinin geldigi ahize kismindan bahsediyorum. Kucuk degil normal centik kadae boyu
Hayır hocam ahize tam ortalı konunlandirilmamiş redmi note 6 pro daki gibi küçük bir ahize var ve donanımda sensörden veya kameradan dolayı sağ tarafa doğru konulmuş üstteki kısmın hepsi ahize değil görüntü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ims ayarlarını girmelisiniz iki taraf aynı operatör olmalı ve her 2 hattında volte aktif olmalı
İms ayarları derken ? Her iki telefonda volte aktif

HTrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Bilg. Programcısı
Konular
1
Ram 6 mı 4 mü?

mahmutuslu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
MI 6
Konular
3
Hayır hocam ahize tam ortalı konunlandirilmamiş redmi note 6 pro daki gibi küçük bir ahize var ve donanımda sensörden veya kameradan dolayı sağ tarafa doğru konulmuş üstteki kısmın hepsi ahize değil görüntü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İms ayarları derken ? Her iki telefonda volte aktif
yeni apn açın ve ad:Turkcell IMS apn:ims apn türü:ims protokoller İPV4/İPV6 olarak ayarlayın kaydedin.

HayaSansar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
İyi akşamlar herkese,

Öncelikle belirtmeliyim ki sanırım hayatımda ilk kez bir foruma üye olup yardım arıyorum. Genel kurallarla ilgili bir yanlışım olursa şimdiden affola.

3 gün önce aldığım Redmi Note 7 telefonum kendiliğinden kapandı (ya da açık ama ekran simsiyah bilemiyorum) ve youtube'dan izlediğim tüm reset videolarını uygulamama rağmen hiç bir gelişme göstermedi. Hala kapalı ve açılmıyor :( Ne yapmam lazım bilemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Üst Alt