Soru Redmi note 7 kapanma sorunu

excello

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
az
Cihazım
xiomi redmi
Konular
13
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır redmi note 7 kullanıyorum son günlerde kendi kendine kapanıyor başına gelen yada çözümü varmı teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır redmi note 7 kullanıyorum son günlerde kendi kendine kapanıyor başına gelen yada çözümü varmı teşekkür ederim

Kullandığım güncellemeyi ekledim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-05-22-01-17-07-770_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-05-22-01-17-07-770_com.android.settings.png
    159,5 KB · Görüntüleme: 149

excello

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
az
Cihazım
xiomi redmi
Konular
13
hocam bende de mi 5 par geçen süre arada bir böyle oluyordu pin kodu şsteme ekranına geliyordu. 2-3 ay önce kapanıp hiç açılmadı anakart üzerindeki entegrelerden kaynaklanan bir durummuş. kapanıp açılmalar tamamen kapanmanın habercisi

Bende ondan korkuyorum zaten çok sık kapanıp açılmaya başladı ve çözemedim ilginiz için çok teşekkür ederim

Oyla:

excello

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
az
Cihazım
xiomi redmi
Konular
13
Aldığım yerle görüştüm yarın servise gönderecekler

Oyla:

Furkan54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan Ünlü
Cihazım
Red mi note 7
Konular
0
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Telefonu bir ay önce aldım. Özellikle internette gezinirken telefon aniden donuyor 5 10 saniye. Sonrasında reset ile açılıyor telefonum. Size bir geri dönüş yapıldı mı?

Oyla:

Furkan54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan Ünlü
Cihazım
Red mi note 7
Konular
0
Özellikle internette gezinirken oluyor telefon donuyor sonrasına reset yapıp açılıyor. Yarın garantiye yollayacağım. GENPA garantili ama şunu düşünüyorum. Telefonu kontrol edecek internete girecek sorun yok diyip format atıp geri gönderecekler. Bunun için bir tavsiyeniz var mı? Böyle bir sorun yaşandığında video kaydı yapabilirsem. Faydalı olur mu sorunu görmeleri için.

Şimdi de bu mesajı yazarken oldu farklı bir sorun. Hat kopuyor bir saniyeliğine telefon kilit ekranına gidiyor. Sonra kaldığım yerden devam ediyorum.

Telefonum da gerçekten sorun var. Servise gönderdiğimde inşallah kullanıcı hatasından diyip geri yollamazlar.

Oyla:

ankarag3lü

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
elvin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
11
sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim. kapanıp açılıp pin kodu isteme ekranına mı geliyor

Oyla:
Üst Alt