Bir sonrakinde buna dikkat edeceğim. Teşekkür ederimElinize sağlık, güzel olmuş ama çok fazla eeee kullanıyorsunuz
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
evet kapatma ayarı var.Telefonu alacağım vatan ı bekliyorum hafta içi gelecek merak ettiğim bir husus var damla çektiği kapatabiliyormuyuz ayarı var mı mesala dergi gazete okurken kapatmak istesem kapatılıyor mu
Vatan ı beklemenize gerek yokki.Şuan kullandığım cihaz tam bozuldu arayan çoğu zaman ulaşamıyor sabah alarm çalmıyor dokunmatik bozuldu vatan getirsede alsam Xiaomi Türkiye garantisi hangi firma evofone diye okumuştum ama firma hakkında çok şikayet var açıkçası garanti sorunu yaşamak istemiyorum
Bir bakayım cepport yorumları okuyayım kafama uyarsa alırım renk farketmez ama mavi dediğiniz gibi güzel görünüyorVatan ı beklemenize gerek yokki.
Cepport dan alın
KVK garantili.
GittiGidiyor sitesinde kalmadıysa kendi sitelerinden alın. Ama mavisi yok bildiğim kadarıyla.
Mavi müthiş satıyor.
Cepport bu konuda en güvenilir firma diyebilirimBir bakayım cepport yorumları okuyayım kafama uyarsa alırım renk farketmez ama mavi dediğiniz gibi güzel görünüyor