Yardım redmi note 7 imei kaydı ortak aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dagtas7879

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi mi
Konular
1
merhaba arkadaşlar imei kayıtsız redmi note 7 telefonuma pasaport kaydı ile 2. imei yi satın alacak arkadaş var mı.
pasoport benden olacak 618lira olan kayıt parasını yarı yarıya paylaşacağız. Yerim pendik merkez isteyen bana ulaşabilir.

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0
Arkadaşlar 2 telefonumuz var yurtdışından gelme 4/64 ve 6/64 lük bizimki de olmuyor irtibata geçebiliriz.Yanliş anlaşılmasin sizi tanimiuorum tek sikinti güven :)
6/64 bana uyar aslında, ersinguney@hotmail.com.tr mail atın görüşelim hocam

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

resat206

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resat
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
...

Son düzenleme:
Oyla:

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0
Arkadaşlar imei diğer yöntemle olmazmı tlf iade yapacağım Madi imkanım yok 600 TL vermeye beklim mi yoksa iade edim sizce olacakmı zamanla imei yöntemi
Onu bilemeyiz hocam bu tip işlemciler ilk çıktığında imei yazmaya destek vermiyor, kırmaya çalışıyorlar ama şu anda kırabilen görmedim inşallah tez zamanda kırarlar diye düşünüyorum.

Oyla:

rosea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cevdet
Cihazım
mi8 se
Konular
2
Arkadaşlar ortak kayit yapilabildiğine eminmisiniz.Malum çift simlerde imeilerde algoritmik bir yapi var.yani siz ilk imeiyi yazdığınizda ikinci imei yi direk bazi programlar çıkariyor bizzat denedim dolayisiyla sisteme farkli telefonun ayni modelde olsa girememeniz lazim bu konuda eminmisiniz

Oyla:

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0
Arkadaşlar ortak kayit yapilabildiğine eminmisiniz.Malum çift simlerde imeilerde algoritmik bir yapi var.yani siz ilk imeiyi yazdığınizda ikinci imei yi direk bazi programlar çıkariyor bizzat denedim dolayisiyla sisteme farkli telefonun ayni modelde olsa girememeniz lazim bu konuda eminmisiniz
"İkinci imei yi direk bazı programlar çıkarıyor" derken tam olarak ne demek istediniz anlamadım ama ben mix2s de tek başıma kayıt yaptım her iki imeiyi de ayrı ayrı manuel giriyosun e devlet'e

Oyla:

rosea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cevdet
Cihazım
mi8 se
Konular
2
"İkinci imei yi direk bazı programlar çıkarıyor" derken tam olarak ne demek istediniz anlamadım ama ben mix2s de tek başıma kayıt yaptım her iki imeiyi de ayrı ayrı manuel giriyosun e devlet'e

qcn programı var.imei yazacağınız zaman telefonun ilk imeisini yazdığında diğer imei yi direk ikinci kutucuğa yazıyor.YAni iki imei arasında algoritmik bir ilişki var.Buradan yola çıkarak diğer imei yi kaydederken bu imei yi kabul etmeme ihtimali olduğunu düşündüm.ama siz kayıt yaptıysanız sorun yok demektir.Birde 3 imei kutucuğu mu var kayıtta.Yoksa telefonun sim kart sayısına göre mi kayıt yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farklı telefonların mı yoksa aynı telefonun iki imei sini mi girdiniz burası önemli.Yani aynı model farklı telefonlarda 2 telefonu bir pasaporta kayıt yapan var mı?

Oyla:

djmamiy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
merhaba arkadaşlar imei kayıtsız redmi note 7 telefonuma pasaport kaydı ile 2. imei yi satın alacak arkadaş var mı.
pasoport benden olacak 618lira olan kayıt parasını yarı yarıya paylaşacağız. Yerim pendik merkez isteyen bana ulaşabilir.

Dubaiden global versiyon 4/64 redmi note 7 getirttirdim 8 ay süre var ime çözüm olayı çıkar diye bekliyorum ortak kayıt yapabilmemiz için hangi bilgiye ihtiyacın var ime vey atam model bilgisi gibi mi iletişime geçebiliriz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Dubaiden global versiyon 4/64 redmi note 7 getirttirdim 8 ay süre var ime çözüm olayı çıkar diye bekliyorum ortak kayıt yapabilmemiz için hangi bilgiye ihtiyacın var ime vey atam model bilgisi gibi mi iletişime geçebiliriz
Hayırlı olsun,
Fiyatı nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

rosea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cevdet
Cihazım
mi8 se
Konular
2
Arkadaşlar iki ayni model telefonun tek pasaporta işlenmesi hususu kesin mi eminmisiniz yani.Bendede 4/64 ve 6/64 lük var emin olsam bende kayit yapturacağım

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt