Soru Redmi note 7 hızlı şarj adaptörü

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Kutu içinden hızlı şarj çıkmadı malesef. Telefona orijinal hızlı şarj adaptörü nereden alabilirim bilgisi olan yardım edebilir mi?

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Buda çok ilginç ya. QC 4 destekli diyorlar. Ama Xiaomi içine 5v 2A şarj cihazı koyuyor.
Apple'in yillardir yaptigi seyin aynısı. Yani piyasaya gore cok normal birsey bu. Kullanıcı açısından degil tabiki :)

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Buda çok ilginç ya. QC 4 destekli diyorlar. Ama Xiaomi içine 5v 2A şarj cihazı koyuyor.
çünku redmi note 7 nin gercek fiyati 200 dolar civari. fiyat performans tleelfonu oldugu icin ve fiyatinin minumumda tutulmasi gerektigi icin kutu icine q3 ya da q4 destekli sarj adaptoru koyarak fiyati yukseltmemeye calisiyrlar. q3 sarj adaptorleri 60 tl civari , q4 100 tl civari oldugunu dusunursek, kutu icine koymamalari bence normal. turkiyede tel i biz yuksek fiyat aldigimiza bakmayin. normal sartlarda 1200 tl civari

Oyla:

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Arkadaşlar hepsiburada mağazasında şu linkteki Qc 3 Qc 4 destekli adaptör satışı var hakkında bilgisi olan var mı?

Oyla:

t-con

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
Xaomi mi max
Konular
1
Q.C 4.0 adaptör ile deneyen oldu mu ?

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Arkadaşlar hepsiburada mağazasında şu linkteki Qc 3 Qc 4 destekli adaptör satışı var hakkında bilgisi olan var mı?

kaliteli adaptore benziyor yani resmi q4 destekli sanki. eger buyuk demessen
ben bu adaptoru aldim ve verdigi degerler cok iyi. herkesin kaliteli diye tavsiye ettigi ugreen adaptorden daha iyi degerler veriyor. sahsen ikisinide olctum. q4 destekleyen adaptoe cok az. ben turk sitelerinde bulamadim. yuetdisi sitelerde de en ucuzu 100 tl civari. ama q4 kulkanmanizi tavsiye etmem. batarya omrunu uzun vadede cabuk oldurur diye dusunuyorum. bataryaya cok fazla akim verdiginden cok sicaklik yapacagindan dolayi

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
kaliteli adaptore benziyor yani resmi q4 destekli sanki. eger buyuk demessen
ben bu adaptoru aldim ve verdigi degerler cok iyi. herkesin kaliteli diye tavsiye ettigi ugreen adaptorden daha iyi degerler veriyor. sahsen ikisinide olctum. q4 destekleyen adaptoe cok az. ben turk sitelerinde bulamadim. yuetdisi sitelerde de en ucuzu 100 tl civari. ama q4 kulkanmanizi tavsiye etmem. batarya omrunu uzun vadede cabuk oldurur diye dusunuyorum. bataryaya cok fazla akim verdiginden cok sicaklik yapacagindan dolayi
Hocam spigen şarj cihazını hangi cihazda denemiştiniz siz ve de kaç dk da tam dolum yaptı?

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Hocam spigen şarj cihazını hangi cihazda denemiştiniz siz ve de kaç dk da tam dolum yaptı?
dakika olarak zaman tutmadim dostum. redmi note 7 kullaniyorum. ampermetre cihazim var onunla telefonu sarj ederken olcdugumde verdigi degerler q3 degerlerinde. stabil bir adator. her q3 destekli adaptor dogru degerde akim vermiyor.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt