Yardım Redmi note 7 Hard Reset Atsam sıkıntı olur mu ?

hcetin032

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi redmi note 7 telefonum var ve telefonda bazı sıkıntılar yaşamaya başladım mesela sarja taktığımda ekran donuyor o yuzden telefonu acip kapatiyorum. Ara sıra kasmalar gerceklesiyor. Acaba hard reset atsam bir sıkıntı olur mu ?

mattenz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Cihazınız yurt dışı repair işlemi gören bir cihaz değilse sıkıntı olmaz. Verilerinizi işlem öncesinde yedeklersiniz..

Oyla:

mattenz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Cok tesekkur ediyorum normal android gibi dimi telefon acilirken ses acma guc tusu yontemi ile atacagim

Ses açma güç tuşuna basacaksanız logo gelince güç tuşundan elinizi çekip ses açma tuşuna basılı tutmaya devam edeceksiniz recovery ekranı gelince tuşları bırakacaksınız, biliyorsunuzdur zaten. Açılan recovery menüden wipe data kısmından wipe yapacaksınız.

Oyla:

hcetin032

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Ses açma güç tuşuna basacaksanız logo gelince güç tuşundan elinizi çekip ses açma tuşuna basılı tutmaya devam edeceksiniz recovery ekranı gelince tuşları bırakacaksınız, biliyorsunuzdur zaten açılan menüden wipe data kısmından yapacaksınız.
Çok teşekkür ederim üstad

Oyla:

mattenz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Çok teşekkür ederim üstad

Estafirullah üstadlık haddimize değil burada çok değerli üstadlara saygısızlık olur bizim kat edeceğimiz yol uzun daha araştırarak :) elimizden geldikçe deneyimlerle yardımcı olmaya çalışmaktayız rica ederim, iyi forumlar.

Oyla:

emre velet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
her daim
Cihazım
note 7
Konular
1
Estafirullah üstadlık haddimize değil burada çok değerli üstadlara saygısızlık olur bizim kat edeceğimiz yol uzun daha araştırarak :) elimizden geldikçe deneyimlerle yardımcı olmaya çalışmaktayız rica ederim, iyi forumlar.
Hocam hafıza da eski sürümden muı11 vb dosyalar kalıomu güncelleyince nasıl reset atmalı cihaz yurt dışı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Hocam hafıza da eski sürümden muı11 vb dosyalar kalıomu güncelleyince nasıl reset atmalı cihaz yurt dışı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet güncelleyince sistem daha fazla yer kaplamaz ama yazılım hatası fazla ve bataryanız hızlı gidiyor ise wipe data yapmanızda fayda var ama yurt dışı olduğu için IMEI gider snapdragon işlemcilerde gidiyor yani mediatek den emin değilim note 8 pro da wipe data yapıp IMEI gitmedi diyen arkadaşlar var eğer twrp (custom recovery) yedek alıp format atmanız gerek

Oyla:
Üst Alt