Yardım Redmi note 7 Hard Reset Atsam sıkıntı olur mu ?

hcetin032

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi redmi note 7 telefonum var ve telefonda bazı sıkıntılar yaşamaya başladım mesela sarja taktığımda ekran donuyor o yuzden telefonu acip kapatiyorum. Ara sıra kasmalar gerceklesiyor. Acaba hard reset atsam bir sıkıntı olur mu ?

emre velet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
her daim
Cihazım
note 7
Konular
1
Evet güncelleyince sistem daha fazla yer kaplamaz ama yazılım hatası fazla ve bataryanız hızlı gidiyor ise wipe data yapmanızda fayda var ama yurt dışı olduğu için IMEI gider snapdragon işlemcilerde gidiyor yani mediatek den emin değilim note 8 pro da wipe data yapıp IMEI gitmedi diyen arkadaşlar var eğer twrp (custom recovery) yedek alıp format atmanız gerek
TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM fakat bn bu işlemleri yapacak deneyimde değilim.uzaktan bağlantı ile ımeı kurtarabilip bu işlem yapılabilirmi peki ?

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM fakat bn bu işlemleri yapacak deneyimde değilim.uzaktan bağlantı ile ımeı kurtarabilip bu işlem yapılabilirmi peki ?
evet var ben müsait olamıyorum sadece böyle bakıp cevap verebiliyorum yapılabilir twrp varsa işiniz çok kolay ama yoksa diğer hocalarım yardımcı olucaktır hem daha iyi bilirler eğer twrp yok ise bilmiyorum nasıl kurulur

Oyla:

emre velet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
her daim
Cihazım
note 7
Konular
1
evet var ben müsait olamıyorum sadece böyle bakıp cevap verebiliyorum yapılabilir twrp varsa işiniz çok kolay ama yoksa diğer hocalarım yardımcı olucaktır hem daha iyi bilirler eğer twrp yok ise bilmiyorum nasıl kurulur
HOCAM acelem yok eski apple kullanıcısıyım alışıgım idare ederim siz müsait olunca yardımcı olursanız çok memmun olurum :)

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
HOCAM acelem yok eski apple kullanıcısıyım alışıgım idare ederim siz müsait olunca yardımcı olursanız çok memmun olurum :)
Öncelikle cihazınızda twrp mı var (custom recovery) yoksa normal recovery mı var bunu biliyormusunuz

Oyla:

emre velet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
her daim
Cihazım
note 7
Konular
1
Kullanıcı hesabı Forum kuralları 3.7'ye uygun olmayan davranışta ısrar etmesi nedeniyle 1 ay süreyle erişime kapatılmıştır.
Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci