MIUI 12 Redmi Note 7 Global Kararlı MİUİ v12.0.1.0 QFGMIXM Rom İndirme Bağlantıları

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
O konuda hocalar bilgi ve tecrubelerini esirgemeyeceklerdir:)
O zaman merakla beklemede kalalım hi~~

MIUI 12 yorumun nedir bence en büyük artı ultra pil tasarrufu olmuş görünce sevindim ayrıca pilde iyileşme gözlemledim

Pabloyum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Boran
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Youtuber/techno x
Konular
10
O zaman merakla beklemede kalalım hi~~

MIUI 12 yorumun nedir bence en büyük artı ultra pil tasarrufu olmuş görünce sevindim ayrıca pilde iyileşme gözlemledim
O konuda kendi cihazima rn7 ye gelmedigi icin tecrube edemedim ama mi 9t ve bazi cihazlarda kontrol ettigimde gayet stabil ve akici ve batarya sorunlarinida cozduklerini gordum suanda 4 gozle kendi cihazima gelmesini beklemekteyim:)

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
O konuda kendi cihazima rn7 ye gelmedigi icin tecrube edemedim ama mi 9t ve bazi cihazlarda kontrol ettigimde gayet stabil ve akici ve batarya sorunlarinida cozduklerini gordum suanda 4 gozle kendi cihazima gelmesini beklemekteyim:)
Buradan indirip kur bence normal şekilde otadan gelmesi uzun sürebilir. Şuan tek fark ettiğim hata yada özellik mi bilmiyorum bildirim çekmecesi aşağı çekince bazen bomboş çıkıyor saat oluyor ve ortada bildirim yok yazıyor başka birşey çıkmıyor bunu çözemedim

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Teşekkür ederim oldu hareketli duvar kağıdı hakkında bilgin varmı hani şu ünlü mars görüntüsü
Çektiğiniz videoları arka planda duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz ana ekrana veya kilit ekranına tabii pil dezavantajı da oluyor. Hareketli duvar kağıdı olarak forumda aratarak ulaşabileceğiniz konular vardı diye hatırlıyorum.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pabloyum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Boran
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Youtuber/techno x
Konular
10
Buradan indirip kur bence normal şekilde otadan gelmesi uzun sürebilir. Şuan tek fark ettiğim hata yada özellik mi bilmiyorum bildirim çekmecesi aşağı çekince bazen bomboş çıkıyor saat oluyor ve ortada bildirim yok yazıyor başka birşey çıkmıyor bunu çözemedim
Dogruyu soylemek gerekirse ota yoluyla hiv guncellemmedim verilerim gidermi yada cihaz susarmi onkonuda tevrubesizim malesef:(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dogruyu soylemek gerekirse ota yoluyla hiv guncellemmedim verilerim gidermi yada cihaz susarmi onkonuda tevrubesizim malesef:(
Yani yazilimi indirip cihaz izerinden pkaeti secerek guncelleme hic yapmadim'(

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24

Yani yazilimi indirip cihaz izerinden pkaeti secerek guncelleme hic yapmadim'(
Bu konuda çekinmene hiç gerek yok çünkü diğer güncelleme ile farkı yok konudaki anlatılanları yap sorun olmaz boşuna bekleme bence

Pabloyum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Boran
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Youtuber/techno x
Konular
10
Bu konuda çekinmene hiç gerek yok çünkü diğer güncelleme ile farkı yok konudaki anlatılanları yap sorun olmaz boşuna bekleme bence
O konuda hangisini recoverymi yoksa diger baglantiyimi indirmem gerekiyor yardimci olabilirmisin

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Ota yazanı indir daha sonra telefon hakkında>sistem güncelleme ortada 11 yazisina üst üste 10 defa bas sonra üst üç noktadan paket seçe tıkla sonra seni yönlendirecek

Güncelleme senin kişisel verilerini silmez ama güncelleme den sonra müsait zamanda temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim

O konuda hangisini recoverymi yoksa diger baglantiyimi indirmem gerekiyor yardimci olabilirmisin
Güncelleme olunca kendi yorumlarını yaz Yes~~

Pabloyum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Boran
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Youtuber/techno x
Konular
10
Ota yazanı indir daha sonra telefon hakkında>sistem güncelleme ortada 11 yazisina üst üste 10 defa bas sonra üst üç noktadan paket seçe tıkla sonra seni yönlendirecek

Güncelleme senin kişisel verilerini silmez ama güncelleme den sonra müsait zamanda temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim

Güncelleme olunca kendi yorumlarını yaz Yes~~
risk alip az once icimden geceni ota yazani indirdim ve kurdum suanda mukemmel ve stabil tesekkur ederim destegin icin verilerimde duruyor:)

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
risk alip az once icimden geceni ota yazani indirdim ve kurdum suanda mukemmel ve stabil tesekkur ederim destegin icin verilerimde duruyor:)
Bende beğendim ama bildirim çubuğu ve kontrol merkezi ayrı menü olarak çıkıyor ve bunları nasıl değiştireceğimi bulamadım

Üst Alt