MIUI 12 Redmi Note 7 Global Kararlı MİUİ v12.0.1.0 QFGMIXM Rom İndirme Bağlantıları

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
predator kerneli nasıl yüklediniz miui 12 ye avrupa romuna yüklenebilir mi kernel yardımcı olur musunuz
Predator kernelin old cam stable olanı indirin ve wifi patch and camera zipide indirin
Twrp ye girin backup kısmından boot ve dtbo yedeği alın ardından kerneli sonrasından patch i flaşlayın ve reboot yapın
Güle güle kullanın

eren656

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
0
Hocam daha güncelleme gelmedi cihazıma. Yüklediğim zaman sonraki güncellemeleri alabilir miyim ? Ve garanti konusunda problem olur mu ?

Darkmastek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Predator kernelin old cam stable olanı indirin ve wifi patch and camera zipide indirin
Twrp ye girin backup kısmından boot ve dtbo yedeği alın ardından kerneli sonrasından patch i flaşlayın ve reboot yapın
Güle güle kullanın
merhaba dediklerini yaptım ama telefonda felaket şekilde kasma donma oluyor tepki vermiyor bir kaç dakika

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Hocam daha güncelleme gelmedi cihazıma. Yüklediğim zaman sonraki güncellemeleri alabilir miyim ? Ve garanti konusunda problem olur mu ?
garanti konusunda problem olmaz gelecek güncellemeleri alabilirsiniz

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
merhaba dediklerini yaptım ama telefonda felaket şekilde kasma donma oluyor tepki vermiyor bir kaç dakika
Bende Öyle sorun olmadı hocam bilemiyorum yedeğenizi tekrar yükleyebilirsiniz. Ben her romu bu kernel ile kullanırım daha bir sorun çıkartmadı

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Arkadaşlar ROM daha bugün geldi biliyorum ama sormak istiyorum. MIUI 11 sürümde CAST sorunu vardı. Televizyona görüntü aktarmak için türlü yollara giriyorduk. Mi Box'ı tanımıyordu falan vs. Şu an bu sürümde öyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ona göre kurmayacağım. MIUI 12 EEA kuracağım eğer varsa öyle bir durum. Bu mu EEA mı kurulmalı sizce ayrıca yorum yaparsanız sevinirim.

Darkmastek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Bende Öyle sorun olmadı hocam bilemiyorum yedeğenizi tekrar yükleyebilirsiniz. Ben her romu bu kernel ile kullanırım daha bir sorun çıkartmadı
önce patch sonra wipe dalvik yaptım sonra kerneli yükledim bir de böyle deneyeceğim çok cansıkıcı oldu inanın telefon hiç tepki vermiyor saçma şekilde kasıyor donuyor

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
önce patch sonra wipe dalvik yaptım sonra kerneli yükledim bir de böyle deneyeceğim çok cansıkıcı oldu inanın telefon hiç tepki vermiyor saçma şekilde kasıyor donuyor
İlk önce kerneli ardından patch ı sonra direk reboot system yapınız. Eğer yinede kasma donma yüze çıksa yedeği geri yükleyiniz.

Üst Alt