Rom Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI V10.2.8.0 PFGMIXM İndirme bağlantısı

Blacklist64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkut
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Akademisyen
Konular
2
bölgeyi hindistan yapıp güncellemeyi alıp tekrar Türkiye seçebilirsiniz sıkıntı olmaz

kerimerzurumlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Resmi note7
Konular
7
Ben bölgeyi honkong yapıyorum ama güncelleme alamıyorum neden acaba suan 10.2.7.0 var

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Hayır seçmiyor neden anlamadım ilk kez xıomia kullanıyorum çok fazla bişeyde bilmiyorum başka bişey daha mı yapmam gerekiyor?
Boşuna bölgeyi Antep Urfa yapıp, bölgesel abidik gubidik uygulamalar kurdurmayın cihazınıza. Sürümünüz PFGMIXM ise ona göre recovery sürüm, yok değilse PFGEUXM ise de yine ona göre recovery indirip kurulumu Manuel yapın cihaz üzerinden. Kafanıza takılan şey olursa "Redmi Note 7" başlığı altından ilgili konulardan destek alın. Yoksa da yine buraya yazın. Yardımcı oluruz. :)

teoman017

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Boşuna bölgeyi Antep Urfa yapıp, bölgesel abidik gubidik uygulamalar kurdurmayın cihazınıza. Sürümünüz PFGMIXM ise ona göre recovery sürüm, yok değilse PFGEUXM ise de yine ona göre recovery indirip kurulumu Manuel yapın cihaz üzerinden. Kafanıza takılan şey olursa "Redmi Note 7" başlığı altından ilgili konulardan destek alın. Yoksa da yine buraya yazın. Yardımcı oluruz. :)
Kusura bakmayın gerçekten pek bilgim yok. 10.2.8.0 ı kurmadan 10.3.5.0 ı kurabilir miyim yoksa hepsini sırayla mı kurmalıyım ?

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Kusura bakmayın gerçekten pek bilgim yok. 10.2.8.0 ı kurmadan 10.3.5.0 ı kurabilir miyim yoksa hepsini sırayla mı kurmalıyım ?
Recovery üzerinden sıkıntı olmaz. OTA dosyası üzerinden kurmak isterseniz evet dediğiniz gib olacak. Siz v10.3.5.0 sürümün recovery dosyasını indirin ve direkt kurun.

Üst Alt