- Adım
- Serkut
- Cihazım
- Redmi note 7
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 2
bölgeyi hindistan yapıp güncellemeyi alıp tekrar Türkiye seçebilirsiniz sıkıntı olmaz
Cihazım global sürüm 10.2.7.0 delta garantili aldımSürümünüz kaç acaba? Ve de global mı yoksa Avrupa sürüm mü cihazınız?
bölgeyi hindistan yapıp güncellemeyi alıp tekrar Türkiye seçebilirsiniz sıkıntı olmazCihazım global sürüm 10.2.7.0 delta garantili aldım
hindistanı seçemiyor musunuz ?Ben bölgeyi honkong yapıyorum ama güncelleme alamıyorum neden acaba suan 10.2.7.0 var
Hayır seçmiyor neden anlamadım ilk kez xıomia kullanıyorum çok fazla bişeyde bilmiyorum başka bişey daha mı yapmam gerekiyor?hindistanı seçemiyor musunuz ?
Boşuna bölgeyi Antep Urfa yapıp, bölgesel abidik gubidik uygulamalar kurdurmayın cihazınıza. Sürümünüz PFGMIXM ise ona göre recovery sürüm, yok değilse PFGEUXM ise de yine ona göre recovery indirip kurulumu Manuel yapın cihaz üzerinden. Kafanıza takılan şey olursa "Redmi Note 7" başlığı altından ilgili konulardan destek alın. Yoksa da yine buraya yazın. Yardımcı oluruz.Hayır seçmiyor neden anlamadım ilk kez xıomia kullanıyorum çok fazla bişeyde bilmiyorum başka bişey daha mı yapmam gerekiyor?
Kusura bakmayın gerçekten pek bilgim yok. 10.2.8.0 ı kurmadan 10.3.5.0 ı kurabilir miyim yoksa hepsini sırayla mı kurmalıyım ?Boşuna bölgeyi Antep Urfa yapıp, bölgesel abidik gubidik uygulamalar kurdurmayın cihazınıza. Sürümünüz PFGMIXM ise ona göre recovery sürüm, yok değilse PFGEUXM ise de yine ona göre recovery indirip kurulumu Manuel yapın cihaz üzerinden. Kafanıza takılan şey olursa "Redmi Note 7" başlığı altından ilgili konulardan destek alın. Yoksa da yine buraya yazın. Yardımcı oluruz.
Recovery üzerinden sıkıntı olmaz. OTA dosyası üzerinden kurmak isterseniz evet dediğiniz gib olacak. Siz v10.3.5.0 sürümün recovery dosyasını indirin ve direkt kurun.Kusura bakmayın gerçekten pek bilgim yok. 10.2.8.0 ı kurmadan 10.3.5.0 ı kurabilir miyim yoksa hepsini sırayla mı kurmalıyım ?