- Adım
- Swat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- EGM
- Konular
- 21
O farketmez güncellemeyi geri çektilerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme halen yok, acaba şehir olarak veya bölge olarak fark ediyor mu?
Hocam flash rom ne zaman çıkar ?Linklerdeki beta blokesi kaldırıldı manuel olarak indirip kurabilirsiniz arkadaşlar.
Ben onun bir sorun olduğunu sanmıyorum. Yeni miui 11 le gelen bir takım efektiflerden biri. Pilin ilk sayisini büyük vurgulamislar. Farkli olsun misali. Ben bir hata oldugunu düşünmüyorumŞu pil yüzdesi sorununu hala çözmemişler,ya arkadaş cok mu zor bişey şunu düzeltmek,buglar hatalar ve sorunlar dışında neyi düzeltiyorlar bu güncellemelerle cok merak ediyorum
Hocam flash rom ne zaman çıkar ?
Şu pil yüzdesi sorununu hala çözmemişler,ya arkadaş cok mu zor bişey şunu düzeltmek,buglar hatalar ve sorunlar dışında neyi düzeltiyorlar bu güncellemelerle cok merak ediyorum
Ayarlar > Ekran > Çentik & durum çubuğu > Pil göstergesi adımından değiştirebilirsiniz hocam.. dorothy hocam buyrun..Hocam ayarlarda önceki sürümdekini seçebileceğiniz yer mevcut. Şu an yerini hatırlayamadım ama update sonrası kurcalarken görmüştüm.
Aynen hocam. Ben başvurdum bi dönüş olmadı. Yani halen acemi (rookie) kategorideyim. Telegramdan birinden buldum Mi Pilot hesap. Rapor etmek için değil, "İlk indirelim, havamızdan geçilmesin." gibisinden bakılıyor herhalde bu gruptakilerde. Oysaki yanlış bir yaklaşım.Aşağıdaki saçma durum olmaz ise 1 haftayı bulur.
MI Pilot diye romlar test edilsin diye program açılıyor millet kayıt olup indiriyor fakat kimse hata rapor etmiyor bu sefer rom herkese dağıtılıyor hata görülüyor geri çekiliyor.