Yardım Redmi note 7 ghost screen

Soulfy72

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redminote7
Konular
1
Merhaba arkadaşlar sonunda korktuğum başıma geldi ghost oldu cihazi alalı 8 ay falan oldu Türkiye garantili ne yapacağım bilemiyorum , bugün harf reset attım en son gelen güncelleme yüzünden pubg ye giriyorum ani takılmalar pubg durduruldu hatası grafik ayarlarını HD yüksek yapıyorum genelde 40 fps alamıyorum 30 fps en fazla cihazıma ne oluyor anlamıyorum.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Benim cihazi alali 7 ay oldu cocuk ar sira oyun oynar. Bugün baktim ekranın sag kisminda ustten aşağı oynadığı oyundaki sekiller kalmis. Simdiye kadar boyle birsey olmamisti. Fark ettim elinden aldim oyunlari kaldirdim cihazi bastan baslattim yavaş yavas ekrandaki ghost screen yok oldu. Suanda bisey yok. Fakat ekranda yanık oluştu gördüm. Umarim tekrar cikmaz
Dediğim yöntem etki ediyor sizde uygulayın

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Benim cihazi alali 7 ay oldu cocuk ar sira oyun oynar. Bugün baktim ekranın sag kisminda ustten aşağı oynadığı oyundaki sekiller kalmis. Simdiye kadar boyle birsey olmamisti. Fark ettim elinden aldim oyunlari kaldirdim cihazi bastan baslattim yavaş yavas ekrandaki ghost screen yok oldu. Suanda bisey yok. Fakat ekranda yanık oluştu gördüm. Umarim tekrar cikmaz
Hocam geçmez garantiliyse götürün bende goturecem.

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Yavaş yavaş yok oldu şuanda hiç bisey yok. Kayboldu. Eğer tekrar belirir cikarsa garantiye yollayacağım
Hocam ne yalan soyliyim aldığıma pişman oldum telefonu mi 8 liste alıp keyfime bakacaktır.

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Hocam ne yalan soyliyim aldığıma pişman oldum telefonu mi 8 liste alıp keyfime bakacaktır.
Oluyor hocam ondada oluyor. Arkadaşta mi 8 lite var ekran hep pupg yaniği :D xiaomi kullandığı panellerde bu sikinti var maalesef

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Tekrar çıkacak hocam çocuğa yine verin 10 dk oynasın kontrol edin.
Oyun oynarsa kesinlikle cikacaktir eminim. Bir süre kullanicam oyun kurmadan bakalim durum nedir. Aslina bakarsanız cihazi da actirmak pek istemiyorum. Orjinal bi ekran takacaklarini sanmıyorum. Bir sure daha takip bu sekilde. 17 ay daha garantisi var bi ara postalaris servise artik

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Oyun oynarsa kesinlikle cikacaktir eminim. Bir süre kullanicam oyun kurmadan bakalim durum nedir. Aslina bakarsanız cihazi da actirmak pek istemiyorum. Orjinal bi ekran takacaklarini sanmıyorum. Bir sure daha takip bu sekilde. 17 ay daha garantisi var bi ara postalaris servise artik
Hocam o cihaz iflah olmaz yine ghost çıkaracaktır tamir olsa da,ekranı garantide değiştirip satın bence

Oyla:

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Note 7de kronik ghost screen sorunu var,çıkabilir yani,genelde tianma panelde çıkıyor diğer panellerde risk daha az,yerinizde olsam telefonu yaptırır satarım ya da ekran masrafı fiyatını fiyattan düşürür satarım
peki panelin hangisi olduğunu nasıl anlarız

Oyla:

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Evet cihazı geçen ayın yaz tatilinde almıştım ve 2 aydır Ghost screen vardı. WhatsApp+ kullanıyorum her tarafı siyah sadece logo kısımları beyaz bugün wp den çıktım birde ne goriyim WhatsApp in ayarlar logosu konuştuğum kişinin ppsinin yuvarlar çemberi. İlk başlarda az olsada sonradan ilerliyor korktuğum başıma geldi :( ahh ahh xioami
Not : cihaz Note 7

Oyla:
Üst Alt